- HUN FORTJENTE PLASSEN I FINALEUKEN: John Inge Stefanussen var ikke i tvil om at Sara Stålesen burde få sjansen til å gå videre til finaleuken i Paradise Hotel. Foto: TV3
- HUN FORTJENTE PLASSEN I FINALEUKEN: John Inge Stefanussen var ikke i tvil om at Sara Stålesen burde få sjansen til å gå videre til finaleuken i Paradise Hotel. Foto: TV3Vis mer

- Hun fortjener dette mye mer enn meg

Paradise-John angrer ikke på at han ofret seg og ga bort en finaleplass til Sara Stålesen.

SEOGHØR.NO: John Inge Stefanussen (25) overrasket både seerne og de andre deltagerne i TV3-serien «Paradise Hotel», da han torsdag ofret seg til fordel for rivalen Sara Stålesen (22).

Dermed kunne Sara juble over å gå videre til finaleuken, mens det isteden ble svenske Elin Bergius (21) som måtte sjekke ut av skandalehotellet sammen med John Inge.

Til Seoghør.no sier John Inge at han ikke har angret på avgjørelsen ett sekund.

- Det var helt ok å ryke ut. Jeg trodde jo aldri jeg skulle klare meg gjennom en eneste parseremoni, med tanke på at jeg ikke kunne noenting, da jeg kom inn. Så jeg er strålende fornøyd!

OFRET SEG SELV: John Inge Stefanussen sier til Seoghør.no at han sjekket ut fra Paradise Hotel med et smil om munnen, selv om det kun er en uke igjen av konkurransen. Foto: TV3
OFRET SEG SELV: John Inge Stefanussen sier til Seoghør.no at han sjekket ut fra Paradise Hotel med et smil om munnen, selv om det kun er en uke igjen av konkurransen. Foto: TV3 Vis mer

- Hovedgrunnen til at jeg ofret meg for Sara er at hun er fan av Paradise. Så da skal ikke jeg komme og ha en sånn plass, det blir urettferdig. Hun fortjente den mye mer.

Tidligere har John Inge avslørt at han søkte om å få være med på innspillingen, siden Paradise Hotel er yndlingsprogrammet til hans eks-kjæreste.

Til Seoghør.no sier han at reaksjonen fra hans tidligere flamme har vært preget av lettelse etter at serien begynte å gå på TV.

- Hun har ikke sagt mye, men hun virket lettet over at hun ikke ble hengt ut mer. Hun var veldig nervøs i starten, slik jeg har forstått det. Men i ettertid har hun tatt det med ro og virker fornøyd.

Mens John Inge tok exiten med et smil, var reaksjonen preget av tårer hos Elin Bergius.

- Natten utenfor var forferdelig, sier Elin til Seoghør.no om å måtte forlate partneren «CF».

GRÅTER: Elin Bergius kjempet med tårene da hun måtte forlate hotellet.  Foto: TV 3
GRÅTER: Elin Bergius kjempet med tårene da hun måtte forlate hotellet. Foto: TV 3 Vis mer

- Jeg husker at jeg gjorde alt som sto i min makt for ikke å gråte. Hadde jeg blunket en gang, kunne det gått galt. Da hadde det nok trillet et par tårer, innrømmer «CF» til Seoghør.no

LES OGSÅ: - Den første natten uten hverandre var forferdelig

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.