- Hun forsto at han ikke ville gifte seg

Nå skal forholdet ha tatt slutt.

AVSLØRT: Da Colin og Alicja ble fotografert splitter naken på terassen i Mexico ble det selvsagt store overskrifter.
AVSLØRT: Da Colin og Alicja ble fotografert splitter naken på terassen i Mexico ble det selvsagt store overskrifter. Vis mer
SEHER.NO: Filmstjernen Colin Farrell og kjæresten Alicja Bachleda-Curus skal angivelig ha brutt med hverandre. Paret ble sammen for to år siden.

Grunnen skal ifølge BANG Showbiz være at Farrell ikke ønsker å være bundet til noen for øyeblikket.

Farrell og Bachleda-Curus ble for ett år siden foreldre til sønnen Henry.

- Hun forsto at Colin aldri kom til å gifte seg med henne. Han bryr seg om Alicja og babyen, men ønsker å være en fri sjel akkurat nå, sier en kilde til Star Magazine.

I november 2009 dukket det opp skandalebilder av paret, da de var på ferie i Mexico. Farrell ble fotografert mens han sto splitter naken på terassen. Den siste tiden har han blitt observert på fest sammen med modellen Agyness Deyn.

Skuespilleren avslørte tidligere i et oppsiktsvekkende intervju at han var mer interessert i å drikke seg full enn å bry seg om sin egen familie. Nå drikker ikke stjernen alkohol lenger.

- Det var en tid da jeg var med sønnen min og lurte på hvor lang tid dette ville ta før jeg kunne stikke for å drikke meg drita. Nå blir jeg lei av to timer i en pub, sa Farrell.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Endelig viser han seg med kjæresten igjen