Jennifer Garner:

- Hun forguder ham

Kjærligheten skal være sterkere enn noensinne etter bruddet.

LYKKELIGE: Jennifer Garner og John Miller prøver å verne godt rundt romansen. Foto: Splash News/NTB
LYKKELIGE: Jennifer Garner og John Miller prøver å verne godt rundt romansen. Foto: Splash News/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tre år etter skilsmissen fra Ben Affleck (50) i 2015, fant Jennifer Garner (50) lykken på ny med forretningsmannen John Miller (45).

Garner og Miller datet i det skjulte i et halvt år før pressen fikk nyss i romansen og har generelt holdt en relativt lav profil.

Etter to år som kjærester gikk duoen derimot hver sin vei før de fant tilbake til hverandre igjen høsten 2021. Og nå skal romansen være sterkere en noen gang.

- Jennifer forguder John og ser fremdeles en fremtid sammen med ham. Fra hennes side er det er ikke noe ønske om å roe ned tingene, tilbringe mindre tid sammen eller noe sånt som det, forteller en kilde til Us Weekly.

FORNØYD: Ben Affleck fikk mye oppmerksomhet da han tatoverte hele ryggen sin. Hos «Ellen DeGeneres Show» snakker han om endelig om den. Video: TV3 Vis mer

«Alias»-stjernen var gift i ti år med Affleck og sammen har de barna Violet (17), Seraphina (14) og Samuel (10). Miller har på sin side to barn med sin ekskone, Caroline Campbell.

Og det var nettopp ungene som knyttet duoen to sammen da de først møttes høsten 2018.

- De er på like steder i livet og kan relatere til hvordan det er å oppdra barn etter en skilsmisse, har en venn nær paret tidligere avslørt til Us Weekly.

«Ingen hast»

Til tross for at kjærligheten nå blomstrer igjen for Garner og Miller, så skal trebarnsmoren ikke ha noe stort ønske om å stå brud igjen med det aller første.

ROMANSE: Her avsløres Erling Braut Haalands flørt. Du kan lese hele saken her: https://www.seher.no/kjendis/haalands-flort-avslort/78236917 Reporter: Nora Skavhaug. FOTO: NTB, MEGA. VIDEO: Twitter/@SimonKrief/@niporwifi, Tiktok/@hmnieehl16 Vis mer

- Etter å ha tenkt seg nøye om, så bestemte hun seg bare for at hun ikke har noe hast med å gå ned kirkegulvet enda. Hun føler seg veldig fornøyd meg hvordan de har det sammen og slik tingene er nå - uten en formell merkelapp, fortsetter kilden, ifølge nettstedet.

Eksmannen, Ben Affleck, giftet seg som kjent med Jennifer Lopez (53) i fjor sommer.

LES OGSÅ: Paris Hilton ble mamma i hemmelighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer