Jennifer Garner:

- Hun forguder ham

Kjærligheten skal være sterkere enn noensinne etter bruddet.

LYKKELIGE: Jennifer Garner og John Miller prøver å verne godt rundt romansen. Foto: Splash News/NTB
LYKKELIGE: Jennifer Garner og John Miller prøver å verne godt rundt romansen. Foto: Splash News/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tre år etter skilsmissen fra Ben Affleck (50) i 2015, fant Jennifer Garner (50) lykken på ny med forretningsmannen John Miller (45).

Garner og Miller datet i det skjulte i et halvt år før pressen fikk nyss i romansen og har generelt holdt en relativt lav profil.

Etter to år som kjærester gikk duoen derimot hver sin vei før de fant tilbake til hverandre igjen høsten 2021. Og nå skal romansen være sterkere en noen gang.

- Jennifer forguder John og ser fremdeles en fremtid sammen med ham. Fra hennes side er det er ikke noe ønske om å roe ned tingene, tilbringe mindre tid sammen eller noe sånt som det, forteller en kilde til Us Weekly.

«Alias»-stjernen var gift i ti år med Affleck og sammen har de barna Violet (17), Seraphina (14) og Samuel (10). Miller har på sin side to barn med sin ekskone, Caroline Campbell.

Og det var nettopp ungene som knyttet duoen to sammen da de først møttes høsten 2018.

- De er på like steder i livet og kan relatere til hvordan det er å oppdra barn etter en skilsmisse, har en venn nær paret tidligere avslørt til Us Weekly.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.