- Hun forbyr familien å nevne navnet hans

Daniel Craigs eks-forlovede med klar beskjed til sin egen familie.

OVERRASKET: - Hans plutselige ekteskapsinngåelse kom ut av ingenting. Vi hørte tilfeldigvis om det - som alle andre - ved å lese det i avisen, sier faren til Daniel Craigs eks-forlovede. Her er han med sin nye kone Rachel Weisz. Foto: All Over Press
OVERRASKET: - Hans plutselige ekteskapsinngåelse kom ut av ingenting. Vi hørte tilfeldigvis om det - som alle andre - ved å lese det i avisen, sier faren til Daniel Craigs eks-forlovede. Her er han med sin nye kone Rachel Weisz. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I forrige måned giftet James Bond-stjernen Daniel Craig (43) seg med sin Rachel Weisz i all hemmelighet. Bryllupet, som kom svært overraskende på mange, kom også som et sjokk for skuespillerstjernens eks-forlovede, Satsuki Mitchell (32), og hennes familie.

Til Daily Mail forteller nemlig Satsuki Mitchells pappa, Christopher Mitchell, at datteren hans har forbydd familiemedlemmer å nevne Daniel Craigs navn under noen omstendighet.

- Hans plutselige ekteskapsinngåelse kom ut av ingenting. Vi hørte tilfeldigvis om det - som alle andre - ved å lese det i avisen.  Datteren min nevner ikke navnet hans lenger, og nekter meg å gjøre det også, sier Christopher til Daily Mail.

Det var i 2007 at Mitchell og Craig forlovet seg. Men i november i fjor ble det altså slutt mellom de to. Og godt var det, mener pappa Christopher.

- Satsuki er mye lykkeligere nå, og har flere ganger i ettertid sagt at bruddet var det beste som kunne skjedd henne. Hun visste at han ikke var mannen hun ville at han skulle være. Noe var feil i forholdet mellom dem, forklarer han. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Giftet seg i all hemmelighet  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer