- Hun følte seg kanskje litt slem

Trine Haltvik tok til tårene da hun måtte sende Siren Sundby hjem i «Mesternes Mester».

SEILERTALENT: Siren Sundby begynte å seile som 6-åring, og har både OL og gullmedaljer i lomma. Men 28-åringen nådde ikke helt opp i «Mesternes Mester». Foto: NRK
SEILERTALENT: Siren Sundby begynte å seile som 6-åring, og har både OL og gullmedaljer i lomma. Men 28-åringen nådde ikke helt opp i «Mesternes Mester». Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Tredje sesong av NRK-serien «Mesternes Mester» nærmer seg finalen, og i lørdagens episode var det tidligere seileren Siren Sundby (28) som måtte forlate konkurransen.

Sundby møtte den tidligere håndballstjernen Trine Haltvik (46) til nattest, og Haltvik som hadde fått øvd seg i to nattester tidligere, slo 28-åringen.

- Det var kjedelig å ryke ut når jeg var så nære målstreken. Men det har vært en kjempebra opplevelse, og veldig gøy å være med på alle øvelsene. Jeg er godt fornøyd med min egen innsats, jeg følte det gikk overraskende bra, sier Sundby til Seher.no.

Selv om 28-åringen så ut til å ta det med godt mot, måtte Haltvik ta til tårene da Sundby måtte forlate NRK-konkurransen.

- Det her var ikke noe godt. Det var helt annerledes enn de to andre gangene, det var egentlig helt jævlig, sa Haltvik gråtkvalt.Den tidligere seileren hadde ikke forventet en slik reaksjon fra motstanderen.

- Det var litt rørende, og jeg ble overrasket over reaksjonen. Det var mange følelser innblandet, og hun følte seg kanskje litt slem. Men det var «fair game», og det hadde vært dumt om hun ikke hadde gitt alt. Det var kjipt å tape.

Sundby vil se tilbake på tiden sammen med de ti andre tidligere toppidrettsutøverne i varmen på Kypros som en opplevelse for livet, men angrer på valget av Haltvik som motstander i nattesten.

- Jeg følte like mye spenning i konkurransene som da jeg konkurrerte som seiler. Men jeg angrer på valget mitt. Jeg burde valgt Finken, det ser jeg i ettertid, sier hun til Seher.no.

Den tidligere verdensmesteren har seilet fra hun var 6 år, men valgte å legge opp etter OL i 2004. Sundby gjorde et comeback under OL i Beijing i 2008, men i dag har hun lagt idretten på hylla og studerer i Oslo. Innspillingene på Kypros varte en stund, og Sundby legger ikke skjul på at hun savnet mannen hjemme.

- Ja, jeg savnet ham. Han hadde ikke tid til å komme til Kypros, og oppholdet der varte litt lenge. Jeg angrer ikke på at jeg dro, men jeg syntes godt han kunne komme på besøk, sier Sundby.

«Mesternes Mester» sendes på NRK1 lørdager kl. 19.55. Se Seher.nos TV-guide her.  

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det ble veldig trist  


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer