- Hun føler seg trist og såret

«Desperate Housewives»-stjernen klarte ikke å skjule sin sorg over bruddet.

NEDSLÅTT: Øyenvitner mener Eva Longoria åpenbart føler seg både trist og nedslått - selv om hun forsøker å sette opp en modig mine. Foto: AP
NEDSLÅTT: Øyenvitner mener Eva Longoria åpenbart føler seg både trist og nedslått - selv om hun forsøker å sette opp en modig mine. Foto: AP Vis mer
SEHER.NO:  Eva Longoria (35) dro på byen sammen med en vennegjeng lørdag kveld. Men hun klarte ikke å skjule sin sorg over bruddet med Tony Parker.

- Hun var ikke seg selv. Hvis jeg kunne beskrevet hennes energi med et ord, så vil det være «nedslått», sier et øyenvitne til ContactMusic.

«Desperate Housewives»-stjernen - som er i prosess med å skille seg fra sin ektemann gjennom tre år - var omringet av gode venner på Chateau Maremont i Hollywood, selv om hun forsøkte å sette opp en modig mine, så skal hun ikke ha klart å skjule sin triste sinnsstemning.

- Eva smilte og lo til tider, men det var åpenbart at hun føler seg trist og såret. Nå og da stirret hun ut tomt ut i luften, og så svært melankolsk ut, sier kilden.

Eva og Tony, som giftet seg i 2007, har sagt til venner at de ønsker en «høflig» skilsmisse. Forrige uke ble da sett sammen, da de spiste lunsj.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg hadde ikke en affære med Eva Longorias ektemann