UTSKREVET:: "Sugababes"-artisten er endelig utskrevet fra privatklinikken, etter å ha blitt behandlet etter et nervøst sammenbrudd. Foto: Stella Pictures
UTSKREVET:: "Sugababes"-artisten er endelig utskrevet fra privatklinikken, etter å ha blitt behandlet etter et nervøst sammenbrudd. Foto: Stella PicturesVis mer

- Hun føler seg som et nytt menneske

"Sugababes"-stjernen er endelig utskrevet fra privatklinikken...

SEHER.NO: I midten av oktober ble det kjent at "Sugababes"-stjernen Amelle Berrabah (25) hadde blitt innlagt på en privatklinikk i Tyskland etter at hun hadde fått et nervøst sammenbrudd.

Nå er 25-åringen utskrevet og i god form, skriver britiske Daily Star, ifølge Femalefirst.


- Hun har det bra
- Amelle er overlykkelig over å endelig få forlate sykehuset. Hun føler seg som et nytt menneske, og kan knapt vente på å komme seg tilbake i jobb og legge denne triste episoden bak seg, forteller en kilde til avisen.

På klinikken har hun fått behandlig ved hjelp av akupunktur og terapi, og har også fått trent opp selvtilliten i tillegg til å ha trent mye fysisk.

- Amelle har trent mye med sykling og løping og sier hun har det bra. Hun er klar for å komme seg videre i livet og tilbake til å jobbe med bandet, sier kilden.

Brøt sammen etter bilde-uhell
Sammenbruddet til 25-åringen kom bare noen dager etter at bilder av henne gikk verden rundt, etter at hun var så uheldig å vise puppen under innspillingen av en musikkvideo.

I forkant av sammenbruddet var også "Sugababes" - som i dag består av Berrabah, Jade Ewen og Heidi Rang - preget av usikkerhet og utskiftninger.

Sugababes ble stiftet i 1998 med Keisha Buchanan, Mutya Buena og Siobham Donaghy. Heidi og Amelle har erstattet Siobhan og Mutya siden den gang, og i slutten av september kom sjokknyheten om at også Keisha Buchanan (25) forlot den britiske suksessgruppa.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1)!
LES OGSÅ: - Jeg er ingen bitch!