SAMMEN: Bradley Cooper skal ha valgt Renee Zellweger over Jennifer Aniston, og nylig ble paret observert sammen i en kirke i Spania.
SAMMEN: Bradley Cooper skal ha valgt Renee Zellweger over Jennifer Aniston, og nylig ble paret observert sammen i en kirke i Spania.Vis mer

- Hun føler seg overkjørt

Jennifer Aniston er skuffet over at Bradley valgte Renee over henne.

SEHER.NO: I sommer startet ryktene om at Jennifer Aniston (40) og Bradley Cooper (34) skal ha funnet tonen, men kort tid etter skal "Hangover"-stjernen ha blitt koblet opp mot Renee Wellweger (39).

Aniston er ikke kjent for å ha mye hell i kjærlighetslivet, og ifølge Us Weekly skal hun ha blitt svært skuffet over at Cooper valgte Renee over henne.

- Hun ville at det skulle bli noe mer ut av daten med Cooper... Hun føler seg virkelig overkjørt. Hun skjønner ikke hva Renee har som hun ikke har, forteller en venn til magasinet.

Aniston spiste middag med "He's Just Not That Into You"-kollegaen på restauranten Il Cantinori i New York i juni, kun et par uker før han begynte å date Renee Zellweger.

Venner av Zellweger hevder at kjekkasen falt for "Bridget Jones"-skuespillerinnen på grunn av at hun er så avslappet.

- Hun kan dukke opp i en sexy kjole og Louboutin-sko, men kommer fremdeles til å bestille en øl og fortelle grove vitser, forteller en kilde.

Ifølge Jennifer Anistons venner, depper imidlertid ikke "Friends"-stjernen til tross for at hun nok en gang ble dumpet.

- Hun var veldig forelsket og hun fortalte han det, men han gjengjeldte det ikke. Hun har det fint. Hun er vant til å være singel og i jobbmodus, og er vant til å bli avvist.

Aniston skilte lag med Brad Pitt i 2005, og i april ble det kjent at forholdet med musiker John Mayer (31) hadde tatt slutt. 40-åringen har tidligere datet kjendiser som Vince Vaughn og Paul Scufor.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Han er en skikkelig playboy