<strong>FERIEIDYLL:</strong> Cristiano Ronaldo og kjæresten var nylig på ferie i Maldivene. Men det er trøbbel i paradis for Ronaldo etter at moren til barnet hans angrer seg på at hun lot seg kjøpe. Foto: All Over Press
FERIEIDYLL: Cristiano Ronaldo og kjæresten var nylig på ferie i Maldivene. Men det er trøbbel i paradis for Ronaldo etter at moren til barnet hans angrer seg på at hun lot seg kjøpe. Foto: All Over Press Vis mer

- Hun føler at hun har solgt sjela si

Cristiano Ronaldo kjøpte enerett på babyen til 110 millioner kroner. Nå angrer barnemoren bittert.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det vakte oppsikt da fotballstjernen Cristiano Ronaldo (25) uten forvarsel ble pappa rett etter VM sist sommer. I ettertid kom det fram at sønnen ville vokse opp hos Ronaldo og at morens taushet ble kjøpt for 10 millioner pund, eller rundt 110 millioner kroner. Hun skulle da holde seg helt borte fra sønnens liv.

Men nå skal moren ha kommet på andre tanker, og kvinnen som skal være en attraktiv britisk student, ønsker nå å involveres mer i livet til den lille sønnen, skriver Daily Mail.
 
Kilder sier hun nå angrer bittert på å ha overlatt babyen, og hun skal ha ringt ham flere ganger med tilbud om å betale tilbake pengene.

Barnet skal ha blitt til under en one-night stand etter at hun møtte Ronaldo på en nattklubb i London. I en klausul i kontrakten mellom Ronaldo og kvinnen skal hun ha fått forbud mot å diskutere situasjonen med noen, heller ikke familie og venner. De tror hennes nye luksusliv skyldes at hun har vunnet i lotto.

- Hun har ofte ringt ham seint på kvelden. Hun har grått i telefonen til ham, og bønnfalt ham. Han burde ikke engang vært i kontakt med henne, men de har kommet inn i en merkelig rutine. Hun ringer ham til og med etter kamper og gratulerer ham med hvordan han har spilt, og håper på at hun en dag kan appellere til hans gode natur, sier en kilde til Sunday Mirror.

- Hun føler at hun har solgt sjela si. Hun lever som en millionær, men kan aldri fortelle venner eller familie sannheten om hva som skjedde og det får henne til å føle seg enormt ensom, sier kilden.

En venn av Real Madrid-spilleren sier imidlertid at Ronaldo ikke vil ha noe med kvinnen å gjøre, og at han skal ha uttalt at han «bare har tilbrakt tid med henne naken».

- Etter hans mening var dette hennes valg, og hennes beslutning, sier kilden.

Da kvinnen fant ut at hun var gravid tok hun kontakt med Ronaldos agent, Jorge Mendes. Mens Ronaldo spilte VM for Portugal i Sør-Afrika ble det gjort en DNA-test som bekreftet at han var barnets far. 3. juli offentliggjorde han den overraskende nyheten på Facebook.

- Hun er i ferd med å finne ut at ingenting kan veie opp for at hun ikke får sett sitt eget barn vokse opp, sier kilden.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nå kaster han klærne igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer