MISTET MANGE KILO: - Jeg har mistet 11,5 kilo, men det handler ikke om vekten. Jeg ser heller på hvordan klær passer igjen, og de har passet mye bedre i det siste, sier Kendra i intervjuet med OK! Magazine. Foto: All Over Press
MISTET MANGE KILO: - Jeg har mistet 11,5 kilo, men det handler ikke om vekten. Jeg ser heller på hvordan klær passer igjen, og de har passet mye bedre i det siste, sier Kendra i intervjuet med OK! Magazine. Foto: All Over Press Vis mer

Hun fødte for bare to måneder siden

Men er dette virkelig henne?

SEHER.NO: For bare åtte uker siden fødte den tidligere Playmaten Kendra Wilkinson (24) lille Hank Baskett jr. Nå viser hun fram sin nye bikinikropp for OK! Magazine.

At hun ser fantastisk ut så kort tid etter fødselen er en mild form for ordbruk, men spørsmålet er om ikke dette er for godt til å være sant. 

For to uker siden var det nemlig realitystjerne og nybakt mamma Kourtney Kardashian som prydet OK! Magazines forside. Kourtney var derimot raskt ute med å innrømme at bildene av henne i bladet var kraftig photoshopet - og tatt kun en uke etter fødselen.

Men dette er den ekte Kendra Wilkinson, skal man tro henne selv.

- Jeg har mistet 11,5 kilo, men det handler ikke om vekten. Jeg ser heller på hvordan klær passer igjen, og de har passet mye bedre i det siste, sier hun i et intervju med magasinet.

Det var i desember at "The Girls next door"-stjernen og ektemannen Hank Baskett (27) ble foreldre for første gang. Kun fem dager etter fødselen, viste Kendra fram sin nyfødte sønn - også den gang på coveret av OK! Magazine. 

Det som i hvert fall synes sikkert er at Kendra igjen er tilbake i Playboy-form...

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ
: Nå er Hefners eks mamma