Hun fødte for bare sju måneder siden!

Popstjernen Shakira viste frem six-packen.

TAKKER ZUMBA: Den populære colombianske artisten avslører at zumba og ballettinspirert cardio-trening har hjulpet henne til å komme i form igjen etter fødselen. Dette bildet er fra før hun ble gravid.  Foto: STELLA PICTURES
TAKKER ZUMBA: Den populære colombianske artisten avslører at zumba og ballettinspirert cardio-trening har hjulpet henne til å komme i form igjen etter fødselen. Dette bildet er fra før hun ble gravid. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: For litt over syv måneder siden ble Shakira (36) og kjæresten Gerard Pique (26) foreldre til sitt første barn, sønnen Milan. Paret har ofte lagt ut bilder av deres lille hjerteknuser både på Facebook og Twitter, og de to stjernene virker til å nyte tiden med deres første barn.

Men selv om Shakira har vært opptatt med Milan de siste syv månedene, ser det ut som om popstjernen også har fått tid til noen runder i treningsstudio.

På forsiden til den siste utgaven av SELF magazine ser Shakira flottere ut enn på lenge. Den populære colombianske artisten avslører at zumba og ballettinspirert cardio-trening har hjulpet henne å få tilbake sin flate mage.

- Jeg henger meg ikke opp i feilene mine, fordi jeg ser på kroppen min som en helhet. Jeg tror også at menn setter mer pris på selvtillit enn perfeksjon, sier Shakira til magasinet ifølge Daily Mail.

- Jeg har fremdeles noen kilo igjen, men Zumba har vært fantastisk for meg gjennom hele svangerskapet. Jeg trente nesten helt frem til fødselen.

Med sin hektiske timeplan er Shakira takknemmelig for all hjelp hun får av kjæresten Pique.

- Takk gud for at faren er involvert. Han har vært utrolig. Babyen er like mye sammen med faren som han er med meg. Han er den type far som er delaktig i det meste. Han bytter bleier, bader han, nyter å leke med han, mate han og alt det der. Så det er til stor hjelp for meg. Jeg kan ikke forestille meg hvordan det ville vært å gjøre alt alene. Så det er en stor hjelp for meg, har Shakira tidligere uttalt til NBC.

LES OGSÅ:   - Jeg trodde ikke det skulle være så vanskelig

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer