Hun fødte for bare fem måneder siden!

Celine Dion avslører hemmeligheten.

BRYR SEG LITE: - Jeg er ingen modell. Jeg bryr meg ikke så mye om størrelser, jeg finner bare en kjole som kommer til å passe kroppen min på det aktuelle tidspunktet, sier Celine Dion om forholdet til sin egen kropp. Foto: All Over Press
BRYR SEG LITE: - Jeg er ingen modell. Jeg bryr meg ikke så mye om størrelser, jeg finner bare en kjole som kommer til å passe kroppen min på det aktuelle tidspunktet, sier Celine Dion om forholdet til sin egen kropp. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Fødselen av tvillingene Nelson og Eddy ser ikke ut til å ha satt sine spor på kroppen til Celine Dion. Bare fem månder etter at de to små kom til verden, forteller nå sangstjernen hele verden hvordan hun på imponerende vis har klart å komme seg tilbake til sin flotte figur.

Hemmeligheten? Amming.

- Man blir veldig opptatt når man får tvillinger. Man mater dem, mens barna på den måten hjelper en til å komme seg tilbake i form raskt, sier Celine Dion til US Magazine.

42-åringen innrømmer derimot at å bli raskt tynn igjen ikke var hennes mål. Ikke i det hele tatt.

- Nei, det er ikke viktig. Jeg er ingen modell. Jeg bryr meg ikke så mye om størrelser, jeg finner bare en kjole som kommer til å passe kroppen min på det aktuelle tidspunktet. Men for meg var det slikt at vekttapet etter fødselen skjedde veldig raskt. Og genetisk sett er jeg veldig heldig, innrømmer hun.
 
Om livet med tvillingene, den eldste sønnen Rene Charles (10), samt mannen Rene Angelil (69), har Celine Dion bare godt å si.

- Det er mye å gjøre og mange morsomheter, sier hun til US Magazine.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her viser hun seg med tvillingene