- Hun fjernet et barn fordi hun kun ville ha tvillinger

Charlie Sheen hevder eks-kona tok abort bak hans rygg.

BITTER KAMP OM BARNA: Det tidligere kjærlige forholdet mellom Charlie Sheen og Brooke Mueller har utviklet seg til en bitter kamp om tvillingsønnene Bob og Max. Foto: All Over
BITTER KAMP OM BARNA: Det tidligere kjærlige forholdet mellom Charlie Sheen og Brooke Mueller har utviklet seg til en bitter kamp om tvillingsønnene Bob og Max. Foto: All Over Vis mer

SEOGHØR.NO:  Den  offentlige skittentøyvasken mellom Charlie Sheen (48) og eks-kona Brooke Mueller (36) blir stadig verre.

Eksene er inne i en bitter krangel om omsorgsretten for tvillingsønnene Bob og Max (4), og begge foreldrenes rusmisbruk har gjort det vanskelig å finne et stabilt hjem for de to guttene.

- Hun tok abort bak min rygg

Nå har Charlie kommet med ny sjokkerende informasjon om det han hevder er Brookes sviktende dømmekraft, ifølge den amerikanske nettsiden Radaronline.

FRA LYKKELIG GIFT TIL BITRE FIENDER: Charlie Sheen og Brooke Mueller var gift fra 2008 til 2011. Nå er de i åpen krangler om omsorgen for sønnene Bob og Max. Foto: Stella Pictures
FRA LYKKELIG GIFT TIL BITRE FIENDER: Charlie Sheen og Brooke Mueller var gift fra 2008 til 2011. Nå er de i åpen krangler om omsorgen for sønnene Bob og Max. Foto: Stella Pictures Vis mer

Charlie skal ha fortalt sine venner at Brooke egentlig var gravid med trillinger, men aborterte det ene fosteret fordi hun bare ville ha tvillinger.

 

Hun skal ha fortalt ektemannen at hun mistet et av barna, mens hun virkeligheten tok abort bak Charlies rygg.

- Charlie insisterer på at barnevernet dokumenterer hendelsen som en del av omsorgssaken fordi det vitner om Brookes troverdighet og motivasjon. Kort sagt mener Charlie at hun alltid har vært en løgnaktig rusmisbruker, sier en kilde nær stjernen til Radaronline.

Desperat etter å få gutter

Mueller og Sheen har begge vært til avvenning flere ganger, og Brooke var blant annet på rehab to ganger under svangerskapet for å bli kvitt sin avhengighet til amfetamin.

Kildene hevder også at Brooke, som ble gravid ved hjelp av kunstig befruktning, var desperat etter å få gutter.

ORKET IKKE MER: Charlie Sheens andre eks-kone Denise Richards har de siste månedene hatt ansvaret for Charlie og Brookes sønner. Men nå har hun sagt fra seg ansvaret fordi hun frykter for sikkerheten til sine to andre barn på grunn av guttenes voldelige oppførsel. Foto: FameFlynet
ORKET IKKE MER: Charlie Sheens andre eks-kone Denise Richards har de siste månedene hatt ansvaret for Charlie og Brookes sønner. Men nå har hun sagt fra seg ansvaret fordi hun frykter for sikkerheten til sine to andre barn på grunn av guttenes voldelige oppførsel. Foto: FameFlynet Vis mer

- Brooke ville bare ha gutter fordi Charlie ikke hadde noen sønner. Hun var desperat etter å gi ham to gutter - ikke tre. Det var ikke noe medisinsk grunnlag for aborten, sier kilden.                

Orket ikke lenger ha ansvaret for guttene 

Tvillingene har de siste månedene bodd hos Charlie Sheens andre eks-kone Denise Richards (42), siden både han og Brooke har blitt fradømt omsorgsretten på grunn av sin omgang med narkotika.

Den vakre skuespilleren ville ta ansvar for de to guttene og gi dem en stabil tilværelse, men har nå sagt fra seg ansvaret som verge fordi hun hevder tvillingene er voldelige og har utviklet skremmende oppførsel.

Guttene flytter inn hos Muellers bror Scott denne uken.

LES OGSÅ: - Hun strøk på narkotesten

Åpen krig om barna: