BYTTET KJÆRESTE: Bestevenninnene Linn Skåber og Ine Jansen har blant annet hatt samme kjæreste.  Foto: Stella Pictures
BYTTET KJÆRESTE: Bestevenninnene Linn Skåber og Ine Jansen har blant annet hatt samme kjæreste. Foto: Stella PicturesVis mer

- Hun fikk tildelt ekskjæresten min

Linn Skåber og Ine Jansen har vært gjennom bryllup, fødsler, død og skilsmisser de siste 20 årene. Nå lager de roadmovie sammen.

SEOGHØR.NO: Det er duket for komikk og ville situasjoner når to av Norges mest populære kjendiskvinner Linn Skåber (42) og Ine Jansen (38) lager «Hangover»-inspirert roadmovie fra Roskilde.

Filmen har arbeidstittelen «My og Michelle» og handler om to streite vestkantdamer som prøver å redde døtrene sine fra kaos på Roskildefestivalen.

Linn og Ine tror det er en fordel at har vært bestevenner i 20 år, og kjenner hverandre på godt og vondt.

- Vi har vært gjennom alt: bryllup, fødsler, død og skilsmisser. Hvis det skjer noe fælt med meg, så tar det et kvarter før Ine og Line og en som heter Tone står i stuen min, sier Skåber til VG.

Venninnene har til og med delt kjæreste. Linn forteller at Ine ikke hadde mange kjærester opp gjennom årene, men at hun var sammen med ekskjæresten hennes.

- Hun er i forhold til meg veldig skikkelig på det området. Hun hadde kjærester altså, men ikke så mange. Hun hadde lengre forhold. Min ekskjæreste blant annet – men hun tok han ikke altså, hun fikk ham tildelt.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Vi kunne ikke fått et bedre bryllup