- Hun fikk plutselig «lættis» midt i konserten

Alexandra Joner fikk seg en overraskelse da hun møtte Ellie Goulding, få uker etter popstjernens forrige, dramatiske norgesbesøk.

SEOGHØR.NO: Søndag fikk gjestene på Christiania Glasmagasins bryllupsshow seg en stor overraskelse, da popstjernen Ellie Goulding (29) plutselig dukket opp på scenen. 

Den britiske artisten fremførte flere romantiske låter som en del av det eksklusive showet, som ble holdt på Oslo Konserthus.

Alexandra Joner (25) trodde på sin side at hun bare skulle på Ellie Goulding-konsert, ikke på bryllupsshow. Til Seoghør.no utdyper «Cinderella»-sangeren den noe uvanlige konsertopplevelsen:

- Jeg syns hun var helt magisk! Jeg visste faktisk ikke at det var brudeshow før konserten, så jeg ble litt satt ut da brudekjoler kom på scenen. Men det satte en veldig romantisk stemning i salen, forteller Alexandra Joner lattermildt.

Se video av Ellie Goulding på bryllupsshowet øverst i saken!

Fikk latterkrampe på scenen

Den norske artisten røper på bloggen sin at hun fikk møte «Love Me Like You Do»-sangeren etter konserten. Overfor Seoghør.no legger Joner til at Ellie Goulding også ga av seg selv på scenen.

- Konserten hennes var prikken over i'en. Hun virket sykt søt. Hun fikk plutselig lættis midt i konserten, og sa at når hun får lættis så klarer hun ikke slutte.

- Man følte nesten at man kjente henne siden det var så intimt, og jeg satt veldig nærme scenen. Det var veldig stats å få tatt bilde med henne, sier hun om Ellie Goulding til Seoghør.no.

Se Alexandra Joner opptre på Se og Hørs Kjendisgalla 2015 med Adelén og Sandra Lyng:

Gikk gjennom isen i Norge

Den siste tiden er Ellie Goulding blitt en skikkelig norgesvenn, og allerede i mars kommer hun tilbake til hovedstaden for å opptre på Telenor Arena. Da hun gjestet Slottsfjellfestivalen i fjor sommer, delte 29-åringen en rekke bilder fra oppholdet på Instagram.

Besøket på Tønsberg-festivalen gav tydeligvis mersmak, for ved nyttårstider dro stjerneartisten på vinterferie til Valdres. Da oppstod det imidlertid dramatikk. En beltebil som skulle frakte Ellie og reisefølget hennes over en islagt innsjø, gikk nemlig uforvarende igjennom isen.

Saken fortsetter nedenfor.

«Tilbakeblikk til for noen uker siden da jeg og @ConorMcDPhoto nesten endte opp i en innsjø i 30 kuldegrader. Påminnelse til meg selv: Ikke kjør en BV206 (beltevogn, red.anm) over en frossen innsjø», skrev Ellie Goulding til et bilde av beltevognen på Instagram nylig.

Heldigvis har altså den dramatiske opplevelsen ikke skremt artisten bort fra Norge. Da VG spurte henne om hendelsen på helgens brudeshow, understreket Goulding at hun vil komme på besøk flere ganger i fremtiden.

- Jeg elsker virkelig Norge på mange måter, og jeg blir litt lei meg dersom denne hendelsen er det som knytter meg til landet deres, uttalte Ellie Goulding til avisen.

LES OGSÅ: Nå er det slutt på dette