Meg Ryan og John Mellencamp:

- Hun fikk nok, og brøt forlovelsen

Ett år etter frieriet skal bryllupet være avlyst.

BRUDD IGJEN: Meg Ryan og John Mellencamp ble kjærester for første gang i januar 2011. Her er de avbildet sammen under en basketballkamp i desember 2011. Foto: NTB Scanpix
BRUDD IGJEN: Meg Ryan og John Mellencamp ble kjærester for første gang i januar 2011. Her er de avbildet sammen under en basketballkamp i desember 2011. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I begynnelsen av november i fjor avslørte Meg Ryan (57) den hyggelige nyheten at av-og-på-kjæresten, musikeren John Mellencamp (68), hadde fridd.

I et innlegg på Instagram delte hun da en tegning av seg selv og Mellencamp, som holdt en gitar i hånden, med teksten «forlovet» i blokkbokstaver.

View this post on Instagram

ENGAGED!

A post shared by Meg Ryan (@megryan) on

Nyheten kom dagen etter at det dukket opp bilder av «Søvnløs i Seattle»-stjernen med en forlovelsesring i New York, meldte People.

Ikke avbildet sammen siden i vår

Nå, nesten nøyaktig ett år senere, skal bryllupet være avlyst. Det skriver Us Weekly.

- Hun fikk nok og brøt forlovelsen, sier en kilde, ifølge nettstedet, og legger til:

- Hun angrer ingenting.

FRA LYKKELIGE TIDER: Her spaserer en lattermild Meg og John Mellencamp hånd i hånd i New Yorks gater høsten 2017. Foto: NTB Scanpix
FRA LYKKELIGE TIDER: Her spaserer en lattermild Meg og John Mellencamp hånd i hånd i New Yorks gater høsten 2017. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Bruddryktene rundt paret skal ha begynt å svirre søndag, da Hollywood-stjernen ble observert uten forlovelsesringen på eventet «Governors Awards» i Los Angeles, skriver Daily Mail.

Skuespilleren delte også et bilde av seg selv fra utdelingen:

View this post on Instagram

Governors Awards!

A post shared by Meg Ryan (@megryan) on

Ryan og Mellencamp har ikke blitt avbildet sammen siden mai, skriver nettstedet videre.

- Meg er en engel

Ryan og Mellencamp ble for første gang kjærester i januar 2011, og allerede samme vår begynte det å svirre rykter om at duoen skulle gifte seg.

Etter tre år som par gikk de to derimot fra hverandre i august 2014. Kort tid etter røpet John at avstand var hovedgrunnen til bruddet.

- Meg er en engel. Hun var en engel som ble sendt til meg på riktig tidspunkt, fortalte han i et radiointervju på «The Howard Stern Show», ifølge E! Online.

Duoen forelsket seg nemlig da Mellencamp gikk gjennom skilsmissen fra ekskona Elaine, som han han hadde vært gift med i 18 år. Samtidig innrømmet han at han ikke så bort fra at han og Meg kunne finne tilbake til hverandre ved en senere anledning.

- Vi har prøvd å ha et langdistanseforhold i tre år. Vi får se hva som skjer, sa han videre.

Frem og tilbake

I 2015 fant rockeren lykken med den tidligere supermodellen Christie Brinkley (65). Men ett år senere tok også dette forholdet slutt på grunn av avstand og hektiske timeplaner.

Og i mai i to år senere fant Meg og John nok en gang tilbake til hverandre. Men kjærligheten viser seg altså å være vanskelig for duoen, som har vært av-og-på med hverandre de siste åtte årene.

Fra 1991 til 2001 var Ryan gift med Hollywood-stjernen Dennis Quaid (65). Sammen har de sønnen Jack (26). I 2006 adopterte hun også datteren Daisy True (14) som alenemor.

Mellemcamp har på sin side tre havarerte ekteskap bak seg, og er far til fem - to gutter og tre jenter.

LES OGSÅ: Hadid og Cameron: Bekrefter forholdet - etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer