- Hun fikk lov til å ta med seg damer hjem

Kvinne hevder Christina Aguilera sjekket henne opp - mens popstjernens ektemann så på.

GLAD I JENTER?: Christina Aguilera beskyldes for å ha prøvd å sjekke opp flere jenter, med ektemannens godkjennelse. Her er popstjernen på tur med en venninne på Hawaii etter at separasjonen ble kjent.  Kvinnen på bildet har ikke noe med de lesbiske Foto: All Over Press
GLAD I JENTER?: Christina Aguilera beskyldes for å ha prøvd å sjekke opp flere jenter, med ektemannens godkjennelse. Her er popstjernen på tur med en venninne på Hawaii etter at separasjonen ble kjent. Kvinnen på bildet har ikke noe med de lesbiske Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Kort tid etter at det ble kjent at Christina Aguilera (29) og ektemannen Jordan Bratman (33) har separtert seg, dukket de første utroskap-beskyldningene om popstjernen og en annen mann opp i amerikanske medier.

Men nå beskyldes Aguilera også for å ha kastet sine øyne på andre jenter mens hun var gift.

En kvinne - som vil holde sin identitet hemmelig - sier til nettstedet Radaronline.com at «Dirrty»-sangerinnen ikke la skjul på at hun prøvde å sjekke henne opp da de to møttes på utestedet The Abbey i Los Angeles tidligere i år.

- Hun sendte livvakten sin over. Han sa «sjefen min vil gjerne møte deg». Senere møtte jeg henne på toalettet, og hun fortalte meg at hun liker å leke med jenter.

Framstøtet skal ha skjedd mens Aguileras ektemann satt i baren på det samme utestedet, men kvinnen skal ha fått beskjed om at dette var normalt.

- Livvakten sa hun fikk lov til å ta med seg damer hjem. Det skal ha vært helt ok for Jordan. Jeg syntes imidlertid det ble så rart, så det ble ikke noe mellom oss, sier hun til Radaronline.com.

Christina Aguilera og Jordan Bratman, som har sønnen Max (2) sammen, har foreløpig ikke svart på de siste påstandene.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: - Aguilera var utro