- Hun fikk kalde føtter på forlovelsesfesten

Amber Heard (30) skal ha tvilt på forholdet med Johnny Depp (52) allerede ett år før bryllupet.

VIL SKILLES ETTER 15 MÅNEDER: Denne uken ble det kjent at skuespiller Amber Heard har søkt om skilsmisse fra Johnny Depp, som hun giftet seg med i februar 2015. Her er paret avbildet sammen på en galla i januar 2016. Foto: Pa Photos
VIL SKILLES ETTER 15 MÅNEDER: Denne uken ble det kjent at skuespiller Amber Heard har søkt om skilsmisse fra Johnny Depp, som hun giftet seg med i februar 2015. Her er paret avbildet sammen på en galla i januar 2016. Foto: Pa Photos Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Natt til torsdag ble det kjent at stjerneparet Amber Heard (30) og Johnny Depp (52) skal skilles.

Ifølge TMZ var det Heard som leverte inn skilsmissepapirene, få dager etter at ektemannens mor gikk bort.

Filmskjønnhetens skilsmissebegjæring ble registrert mandag, og i papirene oppgir hun uforenelige forskjeller som årsak til bruddet. Amber ber dessuten sin over 20 år eldre ektemann om underholdsbidrag, ifølge TMZ.

Johnny Depp har besvart konas skilsmissebegjæring via advokaten sin, Laura Wasser. «Sleepy Hollow»-stjernen ber dommeren om å avvise konas krav om underholdsbidrag.

Ifølge TMZs kilder har Hollywood-paret ingen avtale om særeie.

Saken fortsetter under bildet.

TURBULENT FORHOLD: Over 20 år skiller Amber Heard og Johnny Depp. Den store aldersforskjellen skal ha vært en medvirkende årsak til bruddet. Foto: wenn.com
TURBULENT FORHOLD: Over 20 år skiller Amber Heard og Johnny Depp. Den store aldersforskjellen skal ha vært en medvirkende årsak til bruddet. Foto: wenn.com Vis mer

- Hun fikk kalde føtter

Det var nok mange som ble overrasket da skuespillerparet, som først møttes under innspillingen av «The Rum Diary» (2011), forlovet seg ved årsskiftet 2014 og gav hverandre sitt «ja» et drøyt år senere, 3. februar 2015.

Nå forteller imidlertid kilder til People at Amber Heard faktisk skal ha fått kalde føtter på forlovelsesfesten.

- På forlovelsesfesten deres fikk hun på en måte kalde føtter... Hun tenkte liksom «hva slags scene er dette og hva gjør jeg her?». Hun kunne ikke helt tro at dette var livet hennes nå, sier kilden.

Før «Magic Mike XXL»-skuespilleren begynte å date Depp, levde hun nemlig alt annet enn et rolig familieliv, forteller Peoples kilde:

- Før Amber møtte Johnny var hun bare en superkul hipsterjente som bodde med romkamerater som datet jenter, uttaler nettstedets anonyme kilde.

Saken fortsetter under bildet.

EKSEN: Johnny Depp skal ha forlatt Vanessa Paradis etter 14 år for Amber Heards skyld. Her er duoen på Critics Choice Awards i 2004, da forholdet deres var relativt ferskt.  Foto: AP
EKSEN: Johnny Depp skal ha forlatt Vanessa Paradis etter 14 år for Amber Heards skyld. Her er duoen på Critics Choice Awards i 2004, da forholdet deres var relativt ferskt. Foto: AP Vis mer

Feiret uten Depp

Før jul i 2014 begynte ryktene å svirre om at bryllupsplanene var avlyst. Etter at bruddet ble kjent denne uken, har People valgt å trekke frem en uttalelse fra desember 2014:

- Det er ingen hast med giftemål for øyeblikket. Johnny er vilt forelsket i Amber, men det er uroligheter i forholdet. Heard er ikke egentlig klar for å slå seg til ro, uttalte en kilde nær Depp til People den gang.

Amber Heard fylte 30 år den 22. april, og ifølge nettstedet feiret hun den store dagen uten ektemannen i nærheten. Hun skal derimot ha moret seg sammen med en liten gruppe venninner på The Parker Hotel i Palm Springs.

Selv om Depp og Heard flere ganger er blitt utsatt for bruddrykter, har paret tidligere fortalt åpenhjertig om følelsene sine for hverandre.

- Jeg forelsker meg om igjen og om igjen, sa Heard om sin ferske ektemann til Elle magazine sommeren 2015, ifølge E!News.com.

Saken fortsetter under bildet.

SKRØT AV KONA: PÅ «The Danish Girl»-premieren i L.A. i november snakket Johnny Depp varmt om Amber Heard. Et knapt halvår senere søkte hun om skilsmisse. Foto: Pa Photos
SKRØT AV KONA: PÅ «The Danish Girl»-premieren i L.A. i november snakket Johnny Depp varmt om Amber Heard. Et knapt halvår senere søkte hun om skilsmisse. Foto: Pa Photos Vis mer

Mange felles interesser

På Los Angeles-premieren til Amber Heards film «The Danish Girl» i november, røpet Depp hva han likte best ved kona i et intervju med E!News.

- Vi klikker på svært mange nivåer, men det første ved henne som virkelig traff meg er at hun elsker blues. Jeg kunne sette på en sang, en gammel og obskur blueslåt, og hun visste hvilken det var, fortalte «Black Mass»-stjernen.

I det samme intervjuet la han til at forkjærligheten for blues ikke var den eneste felles interessen han og kona hadde:

- Hun er veldig, veldig belest. Hun er en glupsk leser, slik jeg har vært, så vi har fått en forbindelse der også. Hun er ganske storartet og vakker. Jeg er en heldig fyr, understreket Johnny Depp den gang.

Brøt 14-årig forhold

Før han falt pladask for Amber Heard, var Johnny Depp i et 14 år langt forhold med den franske skuespilleren Vanessa Paradis (43). De to giftet seg aldri, men fikk barna Lily-Rose Depp (16) og John Christopher Depp (13) sammen.

Saken fortsetter under bildet.

UNG STJERNE: Datteren til Johnny Depp og Vanessa Paradis, Lily-Rose Melody, har allerede prøvd seg som både modell og skuespiller. Her er hun avbildet under filmfestivalen i Cannes nylig, der hun promoterte filmen «La danseuse».  Foto: Ap
UNG STJERNE: Datteren til Johnny Depp og Vanessa Paradis, Lily-Rose Melody, har allerede prøvd seg som både modell og skuespiller. Her er hun avbildet under filmfestivalen i Cannes nylig, der hun promoterte filmen «La danseuse». Foto: Ap Vis mer

Depp og Paradis gikk fra hverandre sommeren 2012. Allerede den gang gikk det rykter om at han hadde innledet en het flørt med Amber Heard.

Heard var på sin side i flere forhold med kvinner, og i 2010 stod hun frem som bifil.

- Jeg vil ikke måtte nekte for seksualiteten min for å være meg selv. Men jeg vil ikke bli definert av den heller. Jeg er fundamentalt imot å prøve å forandre meg selv for å bli populær. Jeg kunne ikke brydd meg mindre. Jeg kjemper, men det burde ikke være slik, sa Amber Heard om seksualiteten sin til The Times sommeren 2015.

I fjor havnet stjerneparet dessuten i medienes søkelys da de ble tatt for å smugle hundene sine, Pistol og Boo, inn i Australia uten å følge landets strenge karanteneregler.

LES OGSÅ: David Beckham overrasket hjemløs mann

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer