- Hun fikk fullstendig panikk

Farmen-deltageren tror hun ble rundlurt av venninnen.

KOM SEG UNNA: Karin Jonassen skal ifølge Tone Gudrun Fjalestad ha spurt storbonde Silje Trosten Johnsen om å velge Tone Gudrun til førstekjempe. Foto: TV 2
KOM SEG UNNA: Karin Jonassen skal ifølge Tone Gudrun Fjalestad ha spurt storbonde Silje Trosten Johnsen om å velge Tone Gudrun til førstekjempe. Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO: I onsdagens episode av «Farmen» på TV 2 hadde storbonde Silje i oppdrag å velge ut førstekjempe til lørdagens tvekamp. Silje Trosten Johnsen (23) var usikker på avgjørelsen, som til slutt falt på Tone Gudrun Fjalestad (31).

- Silje sa at Karin hadde bedt henne om ikke å bli valgt, at hun heller skulle velge meg. Jeg regner med at Karin fikk fullstendig panikk for å bli valgt som førstekjempe av Silje. Jeg tror hun solgte meg for 30 sølvpenger, sier Tone Gudrun til Seher.no.

Karin Jonassen (24) og Tone Gudrun hadde de siste dagene hatt en gryende vennskap på gang, men nå spekulerer Tone Gudrun på om hun hadde blitt lurt av venninnen.

- Mange her inne har vært imot Karin og hennes måte å være på. Hun spiller jo for å få folk til å falle for henne. Selv har jeg ikke hatt noen motforestilling mot henne, men etter dette begynte jeg jo å lure.

Tone Gudrun ble selv fortvilet over å ha blitt valgt som førstekjempe, og forsøkte å ta dette opp med Karin på egenhånd.

- Hun vek litt unna da jeg prøvde å konfrontere det med henne, og hun turte ikke se meg i ansiktet. Man kunne se at hun hadde dårlig samvittighet. Men hun nektet selv for at hun hadde spurt Silje om å velge meg.

- Jeg sa til Karin at jeg fikk gå til Silje og høre om det hun sier er sant. Da ble hun litt satt ut, og sa: «Ja, du får snakke med hvem du vil», forteller Tone Gudrun til Seher.no.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det var flåsete sagt av henne