SLITER: Britney Spears var flott i en utringet kjole på Elton Johns veldedighetsfest i forbindelse med Oscar-utdelingen for to uker siden. Popstjernen så imidlertid ikke helt komfortabel ut, og ifølge en kilde måtte hun forlate festen etter få minutter. Foto: Stella Pictures
SLITER: Britney Spears var flott i en utringet kjole på Elton Johns veldedighetsfest i forbindelse med Oscar-utdelingen for to uker siden. Popstjernen så imidlertid ikke helt komfortabel ut, og ifølge en kilde måtte hun forlate festen etter få minutter. Foto: Stella PicturesVis mer

- Hun fikk et panikkanfall på Eltons fest

Britney Spears måtte forlate Elton Johns Oscar-fest etter bare noen minutter.

SEOGHØR.NO: Popstjernen Britney Spears (32) lever artistlivet i Las Vegas for tiden, og fredag fikk hun se søsteren Jamie Lynn (22) stå brud i New Orleans.

Men alt går ikke like glatt for «Work Bitch»-sangeren. Tobarnsmoren, som i 2008 flere ganger ble innlagt på grunn av psykiske problemer, sliter fortsatt psykisk.

Ifølge ContactMusic var artisten nødt til å forlate Elton Johns årlige AIDS Foundation Oscar-fest for to uker siden etter få minutter. Sangstjernen ble nemlig rammet av noe som lignet på et panikkanfall, forteller en innsidekilde.

- Britney var opprømt da hun kom til festen, men noen øyeblikk senere ble hun forvirret over å være på et såpass overfylt arrangement.

MÅ HA HJELP: 32-åringen, som har bipolar lidelse, får ikke ha eneansvaret for sønnene Jayden James (ytterst t.v) og Sean Preston hun har med eksen Kevin Federline. Foto: FameFlynet
MÅ HA HJELP: 32-åringen, som har bipolar lidelse, får ikke ha eneansvaret for sønnene Jayden James (ytterst t.v) og Sean Preston hun har med eksen Kevin Federline. Foto: FameFlynet Vis mer

- Hun begynte å svette og hadde problemer med å puste normalt, det var som om hun fikk et panikkanfall, sier kilden til magasinet Closer ifølge ContactMusic.

Den umyndiggjorte «Toxic»-sangeren, som har fått diagnosen bipolar lidelse, har tidligere slitt med å takle den massive oppmerksomheten fra paparazzifotografer og presse.

- Britney synes fortsatt det er nervepirrende å være i menneskemengder og føler seg ikke vel på showbiz-arrangementer.

- Kaoset på den røde løperen og alle de ukjente ansiktene er veldig avskrekkende. Hun klarer å stenge ute folkemengden og «late som» når hun står på scenen, men det er vanskeligere når hun skal sosialisere, forklarer kilden.

LES OGSÅ: - Jeg savner henne så det er helt ufattelig