<strong>FIKK ANFALL:</strong> Radar Online skriver at Moore fikk et epileptisk anfall før hun ble fraktet til sykehuset. Foto: All Over Press
FIKK ANFALL: Radar Online skriver at Moore fikk et epileptisk anfall før hun ble fraktet til sykehuset. Foto: All Over Press Vis mer

- Hun fikk et epileptisk anfall

Rusmisbruket skal ikke være stjernens eneste problem.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Etter at skuespilleren Demi Moore (49) mandag ble fraktet til sykehus, ble det antatt at hun ble behandlet for rusmisbruk.

Nye detaljer i saken viser at stjernens tilstand er verre enn først antatt. Nettstedet RadarOnline.com skriver nå at Moore fikk et epileptisk anfall på mandag.

Det hevdes seg også at Demi blir behandlet for anoreksi. Superstjernen har den siste tiden blitt tynnere og tynnere, og mange har bekymret seg for helsen hennes. Nettstedet TMZ hevder imidlertid fortsatt det dreier seg om rusmisbruk.

- Hun kollapset etter å ha fått et epileptisk anfall, forteller en kilde til nettstedet.

Moore og Ashton Kutchers ekteskap tok i fjor høst slutt, etter at Kutcher hadde vært utro på parets bryllupsdag.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Demi Moore kjørt til sykehus

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer