- Hun fikk datteren sparket

Kris Jenner planla å erstatte datterens kollega med en av sine andre døtre.

FIKK SPARKEN: Ifølge ryktene skal Kris Jenner være grunnen til at datteren Khloe fikk sparken som programleder for TV-programmet «X Factor». Foto: FameFlynet
FIKK SPARKEN: Ifølge ryktene skal Kris Jenner være grunnen til at datteren Khloe fikk sparken som programleder for TV-programmet «X Factor». Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   Amerikanske «X Factor» har vært en kjendismagnet etter at Simon Cowell fikk med selveste Britney Spears i dommerpanelet. I begynnelsen av november begynte Khloé Kardashian (28) som programleder sammen med Mario Lopez (39), før hun så fikk sparken da sesongen var ferdig.

Kris Jenner har nå blitt anklaget for å være hovedgrunnen til at Khloe Kardashian ble droppet fra det populære TV-programmet.

Produsentene skal angivelig ha bestemt seg for å ikke spørre realitystjernen om hun ville ta en sesong til, etter at Kris skal ha prøvd å erstatte medprogramleder Mario Lopez med en av sine andre døtre, Kim eller Kourtney.

- Alle tror at Mario hatet å jobbe med Khloe, men han var ikke noe annet enn støttende og hjelpsom ovenfor Khloe. Det var moren hennes som var problemet, sier en kilde til RadarOnline.com.

- Kris gikk til produsentene og sa at Mario var brautende, ufølsom og at hun ofte konfronterte Mario ansikt til ansikt. Det var også en ekstremt absurd episode der Kris foreslo at produsentene skulle dumpe Mario og erstatte han med en av hennes egne døtre. Kris hevdet at kjemien mellom Mario og Khloe ikke fungerte og at Kim eller Kourtney ville fungere bedre.

Produsentene var tydligvis enig med realitymoren, men det var ikke Mario de sparket.

- Produsentene var enige med Kris om at kjemien ikke stemte, men syns også at Khloe hadde tatt seg vann over hodet. Derfor ble hun dumpet.

Mario skal, ifølge rapportene, være skuffet over at Khloe ikke fikk fornyet kontrakten med TV-programmet ettersom han forsøkte å være en mentor for henne. Lopez skal forsøkt å gjøre Kardashian til en bedre programleder.

- Mario prøvde å guide Khloe til å bli en bedre programleder. Kris klarer derimot ikke å slutte med og blande seg opp i barnas profesjonelle liv. Mario ville aldri sagt det, men Khloe burde heller ha tatt hans råd enn moren sitt.

LES OGSÅ:   Vinden avslørte litt for mye 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer