GODT BETALT: Paris Hilton skal ha fått 17 millioner kroner for å stille opp fire kvelder på en nattklubb på Ibiza og trykke på «play», ifølge The Sun. Her er hun under en tidligere DJ-jobb i USA. Foto: Stella Pictures
GODT BETALT: Paris Hilton skal ha fått 17 millioner kroner for å stille opp fire kvelder på en nattklubb på Ibiza og trykke på «play», ifølge The Sun. Her er hun under en tidligere DJ-jobb i USA. Foto: Stella PicturesVis mer

- Hun fikk 17 millioner for å trykke på en knapp

Paris Hilton imponerte ingen da hun tok seg sommerjobb som DJ på Ibiza.

SEOGHØR.NO: Milliardærarvingen Paris Hilton (33) har gjort det til en karriere å reise verden rundt for å feste på nattklubber - mot klekkelige honorar.

I flere år har hun også tatt på seg oppdrag som DJ.

Men da hun onsdag skulle spille på den kjente klubben Amnesia på den spanske partyøya Ibiza, fikk hun alt annet enn ros for sine ferdigheter bak miksebordet.

Øyenvitner sier til The Sun at Paris Hiltons innsats bestod kun av å trykke på en knapp som  startet musikken, mens to hjelpere stod for miksingen.

PARTY-PARIS: Paris Hilton har gjort det til en levevei å reise verden rundt for å feste. Foto: Stella Pictures
PARTY-PARIS: Paris Hilton har gjort det til en levevei å reise verden rundt for å feste. Foto: Stella Pictures Vis mer

Saken fortsetter under bildet.For den samme innsatsen skal Paris få rundt 17 millioner kroner i honorar.

- Hun trykket «play» og ropte litt inn i en mikrofon, mens hjelperne gjorde all jobben. Og det får hun over 207 000 pund (over to millioner norske kroner, red.anm) i timen for.

- Pulblikum jublet for henne, men de fleste var så beruset at de ikke brydde seg om at hun kun satte på en megamix av Beyoncé, sier kilden til The Sun.

Paris Hilton har foreløpig ikke kommentert påstandene.

Men det er ikke bare jobbing som står i holdet på Paris.

I løpet av Ibiza-oppholdet skal hun også ha benyttet anledningen til å skvære opp med sin tidligere bestevenninne Kim Kardashian.


«Tenker tilbake på den første gangen vi dro til Ibiza sammen i 2006 @parishilton. Det var så gøy å se deg og ta opp igjen tråden», skrev Kim under et gammelt bilde av de to stjernene, som hun la ut på sin Instagram-side i forrige uke.

LES OGSÅ: - Jeg kjenner forskjellen når jeg har på meg bikini