- Hun feiler katastrofalt

Katy Perry utpekt som kveldens verst kledde på MTV Video Music Awards.

JUNGELENS DRONNING: Katy Perry så ut som hun kom rett fra safari i sin leopardkjole fra Emanuel Ungaro. Spesiallagde grillz sikret henne en plass på listen over kveldens verst kledde.
JUNGELENS DRONNING: Katy Perry så ut som hun kom rett fra safari i sin leopardkjole fra Emanuel Ungaro. Spesiallagde grillz sikret henne en plass på listen over kveldens verst kledde. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se flere antrekk fra MTV-festen nederst i artikkelen!

SEOGHØR.NO: Katy Perrys nye singel heter «Roar», men antrekket var ikke like mye å rope hurra for. Leopardkjolen med lange ermer og sommerfugler i gull var i overkant mye, og toppet seg da Katy gliste og viste at hun hadde munnen full av gull og diamanter. 

- Hun feiler katastrofalt med den siste leopardtrenden. Sommerfuglene i gull ødelegger det som kunne vært et hot antrekk. Grillzen gjør en dårlig situasjon verre, skriver Radaronline. 

På Perrys tenner sto det nettopp «Roar» i fargesprakende diamanter. 

Katys venninne Selena Gomez blir derimot hyllet som kveldens kjolevinner. Gomez var flott og elegant i en mørkeblå Versace-kjole med sorte blondedetaljer. 

- Selena viser at hun er voksen uten å være desperat eller billig i denne vakre kreasjonen som viste hennes sorte blonde-BH, skriver Radaronline om Justin Biebers eks-kjæreste.  

Sorte juvelbesatte bukser og en sort magetopp var antrekket Miley Cyrus valgte på prisutdelingen. Den unge sangeren hyllet 1990-tallet i platåsko og håret satt opp i knuter på hodet. Dolce og Gabbana-buksene så ut som de var kjøpt i barneavdelingen. Hun har den siste tiden fått mye kritikk for sin vågale stil, og får også refs for MTV-antrekket.  

- Miley Cyrus ser ut som hun kledde seg opp i bestemors smykker og ikke hadde nok tid til å skifte før MTV Music Awards, skriver nettstedet. 

I sin lange og dristige Hervé Léger-kjole var Taylor Swift et syn for guder. Den vakre sangeren strålte og oste glamour 

Realitystjernen Snookis kjole så ut som en sekk. Den lille TV-profilen har gått ned mange kilo, men forvandlingen kom ikke til sin rett i den overdimensjonerte kjolen. 

Overraskende nok er Snookis venninne Jennifer «JWoww» Farley som får skryt på den røde løperen. 

- Hun er litt overpyntet, men JWoww får en elegant figur i denne sorte og hvite kjolen, skriver Radar. 

Man skulle tro at modellen Erin Wasson kunne kle seg, men antrekket blir trukket frem som kveldens merkeligste. Erin hadde kun et gjennomsiktig sort stoff over undertøyet.

- Hun ser ut som har kastet en gjennomsiktig, rynkete strømpe over undertøyet.  

LES OGSÅ: Viste frem undertøyet på den røde løperen


Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer