NÆRE: Stian Blipp og samboer Jamina Iversen er flinke til å slappe ordentlig av når de har fri.  Foto: Se og Hør
NÆRE: Stian Blipp og samboer Jamina Iversen er flinke til å slappe ordentlig av når de har fri. Foto: Se og HørVis mer

- Hun får meg til å slappe av

Stian Blipp takker samboeren for at han får koble helt ut på fritiden.

SEOGHØR.NO: Den bergenske TV 2-profilen Stian Blipp (24) er en svært populær mann, og har hatt et travelt 2014. 

Han ble nylig ferdig som programleder for «Idol», og er neste fredag aktuell med dansekonkurransen «Mitt dansecrew» neste fredag.

Til VG forteller Blipp at han stadig jobber med å finne bryteren som veksler mellom jobb- og frimodus. Og den som får kjekkasen til å koble helt av, er kjæresten Jamina Iversen (26).

POPULÆR: Stian Blipp har gjort suksess som programleder for «Idol» på TV 2.
POPULÆR: Stian Blipp har gjort suksess som programleder for «Idol» på TV 2. Vis mer

- Jeg øver på å ikke alltid måtte gjøre et eller annet. Å ikke være han Stian som er på jobb, hele tiden. Når jeg kommer hjem føler jeg at jeg må underholde kjæresten min litt også. «Skal vi finne på noe, gå ut?».

- Kjæresten min har vært veldig god med meg. Hun sier sånt som: «Kan vi ikke bare slappe av?» Også ser vi på serier, mekker noen pannekaker og preiker drit. Det er jeg veldig takknemlig for.

Støtter karrieren

Det var i desember 2013 at Se og Hør avslørte at Stian og Jamima hadde blitt et par. Nyttårsaften feiret de på Tenerife.

Paret kjøpte en flott leilig­het på Frogner i Oslo tidlig i 2014, og ble samboere i august. Paret trives godt i hverandres selskap, og Jamina er svært støttende når det kommer til Stians TV-karriere.

– Jeg har vært til stede på alle «Idol»-sendingene, og jeg heier og koser meg, fortalte Jamina til Se og Hør i desember.

NYTT DANSESHOW: I «Mitt dansecrew» får åtte kjendiser tildelt hvert sitt crew for å konkurrere om å gjennomføre de kuleste og mest imponerende danseoppvisningene sammen. Foto: TV 2
NYTT DANSESHOW: I «Mitt dansecrew» får åtte kjendiser tildelt hvert sitt crew for å konkurrere om å gjennomføre de kuleste og mest imponerende danseoppvisningene sammen. Foto: TV 2 Vis mer

LES OGSÅ: Drar på kjærlighetstur

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.