Mikkel Christiansen:

- Hun får meg til å le

Musikeren får ofte spørsmål om romanseryktene. Nå svarer han.

FLØRT: Det har den siste tiden svirret heftige romanserykter mellom Broiler-artisten Mikkel Christiansen og influenseren Sofie Karlstad. Nå svarer de. Foto: Kine Falch / NTB Scanpix
FLØRT: Det har den siste tiden svirret heftige romanserykter mellom Broiler-artisten Mikkel Christiansen og influenseren Sofie Karlstad. Nå svarer de. Foto: Kine Falch / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

De siste månedene har sosiale medier vært fylt med romanserykter mellom den ene halvdelen av musikkduoen Broiler, Mikkel Christiansen (28), og influenseren Sofie Karlstad (22), kjent fra fjorårets «Paradise Hotel».

Det var spesielt etter at 22-åringen dukket opp i musikkvideoen til låta «Promise» at ryktene startet å svirre, og ivrige fans har siden den gang forsøkt å finne svaret.

KJENDISFLØRT: Tidligere «Paradise hotel»-deltaker Sofie Karlstad flørter åpenlyst med «Broiler»-Mikkel på bildedelingstjenesten Instagram. Nå har en ny detalj fått romanseryktene til å eskalere. Vis mer

Også på Instagram har det den siste tiden sett ut til at Mikkel og Sofie har vært mye sammen, og flere av bildene vitner om de ofte befinner seg på samme sted til samme tid.

Trives sammen

Overfor Se og Hør røper 28-åringen at han støtt og stadig får spørsmål om nettopp dette, men at han verken vil bekrefte eller avkrefte at de to er i et forhold.

Musikeren forteller imidlertid at de to trives svært godt i hverandres selskap.

- Hun får meg til å le mye, og bidrar eksemplarisk som «step mom» for han her, forteller han, og refererer til katten sin. Det er for øvrig samme katt som 22-åringen holder i flere av bildene sine på Instagram.

Se dette innlegget på Instagram

oliver🤍🌸 @fluffytailsilkpaw

Et innlegg delt av 𝐌𝐈𝐎 (@mio)

Influenseren, på sin side, forteller til Se og Hør at heller ikke hun ønsker å bekrefte eller avkrefte et potensielt forhold - spesielt ikke etter sitt forrige, svært offentlige, forhold med Paradise-deltakeren Mario Riera. Det forholdet tok slutt i november i fjor.

Hun hevder imidlertid, i likhet med 28-åringen, at de har det svært gøy sammen.

- Jeg og Mikkel har det supermorsomt sammen og ler mye, forteller hun til Se og Hør.

Dermed må fans smøre seg med tålmodighet, når det nå gjenstår å se om romanseryktene noensinne vil bli bekreftet eller ikke.

Bokbråk

Som tidligere nevnt, har Broiler-duoen benyttet seg av «Paradise»-deltakeren til en av deres populære musikkvideoer. Det er imidlertid ikke første gang at en Broiler-video vekker oppsikt blant fansen.

I fjor høst publiserte de nemlig en musikkvideo til låta «Can't Get Over You», hvor blant andre Anniken Jørgensen (24), også kjent som Annijor, dukker opp.

OVERRASKENDE: Mikkel Christiansen, kjent fra «Broiler», valgte å ha med eks-kjæresten, Anniken Jørgensen, i musikkvideoen til låten «Can't Get Over You». Det har fått fansen til å spekulere i om de har blitt sammen igjen. Video: Rød Løper Vis mer

Anniken Jørgensen er 28-åringens mye omtalte ekskjæreste, som har gjort seg godt kjent som blogger her til lands. I 2018 ga hun ut boken «Bare en natt til».

- Det var hyggelig at han spurte, og jeg følte jeg skyldte ham det etter boken, har Anniken tidligere fortalt til Se og Hør om deltakelsen i musikkvideoen.

I boken står det nemlig meget detaljert om den første natten de delte sammen, samt om den store kjærlighetssorgen hun opplevde etter bruddet. Flere personlige ting blir utlevert om eksen i boken.

- Vippe den ut litt dyrt

Tidligere i april var det derfor mange som sperret opp øynene da NRK P3 la ut en video av 28-åringen på Instagram, der han forteller om livet innendørs i coronakarantene.

Der var han i ferd med å rydde bort et spill, som han legger i en skuff i en kommode han har solgt. I skuffen kan man tydelig se Annikens bok.

VURDERES SOLGT: Broiler-artisten hevder at han ikke har bruk for eksens bok lenger, og spøker med at den skal selges. Foto: Skjermdump Instagram / NRK P3
VURDERES SOLGT: Broiler-artisten hevder at han ikke har bruk for eksens bok lenger, og spøker med at den skal selges. Foto: Skjermdump Instagram / NRK P3 Vis mer

«Jeg legger den i denne kommoden her som jeg har solgt på Finn sammen med en del andre ting jeg ikke trenger lenger», sa han i det han la spillet i skuffen.

Det kan imidlertid virke som at det ikke var noen ond baktanke fra 28-åringen med det lille stuntet - der han altså velger å gi bort boken.

- Jeg har ingen spesiell kommentar til det, men det var jo en litt artig vits da? forteller han til Se og Hør, og fortsetter:

- Jeg har jo en signert utgave med egen hilsen, så får vippe den ut litt dyrt på finn.no hvis corona fortsetter å kansellere festivalene vi skulle spilt på.

FLAUSE: Anniken Jørgensen sendte en direktemelding til Karpes Chirag Patel. Her forteller hun om hvordan det gikk. Video: Thea Hope. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Turbulent

Det ble en smule turbulent i perioden boken skulle gis ut, da Simen Auke (28), som utgjør den andre halvdelen av Broiler, forsøkte å stoppe boken i retten. Grunnen til dette var at Auke hevdet at han ikke ble informert om omtalen av ham i boken i forkant av utgivelsen.

Partene kom til slutt til enighet, så lenge Jørgensen gjorde endringer i andre og tredje opplag av boka.

Bloggeren var 17 år da artisten gjorde det slutt med henne, og det tok Jørgensen fire år å komme seg over bruddet.

- Jeg var helt besatt. Hekta. Jeg var 15 år og hadde ikke mange venner. Så møtte jeg denne personen som endevendte hele livet mitt. Jeg forelsket meg, stolte på en person og ga hele hjertet mitt til han, sa hun til Se og Hør tidligere i år.

STO MELLOM LIV OG DØD: Mikkel Christiansen, kjent fra «Broiler», hadde 20 sekunder på å komme seg ut av den brennende bilen. Video: Julie Easter Christiansen / Reporter: Jonas Scheie Hammer Vis mer

LES OGSÅ: - Veldig tungt da det stod på

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer