Justin Theroux og Jennifer Aniston:

- Hun får meg til å le veldig, veldig hardt

Letter på sløret om bruddet.

NÆRE: Ikke alle Hollywood-skilsmisser, eller skilsmisser generelt, er like harmoniske som den mellom Justin Theroux og Jennifer Aniston. Her avbildet sammen i Los Angeles i januar 2015. Foto: Broadimage /REX / NTB
NÆRE: Ikke alle Hollywood-skilsmisser, eller skilsmisser generelt, er like harmoniske som den mellom Justin Theroux og Jennifer Aniston. Her avbildet sammen i Los Angeles i januar 2015. Foto: Broadimage /REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I februar 2018 kom sjokknyheten om at Jennifer Aniston (52) og Justin Theroux (49) hadde gått hver til sitt, og at de bestemte seg for å ta ut skilsmisse i slutten av 2017.

Etter å ha vært kjærester i fire år, giftet stjerneparet seg i august 2015, og de ble av mange sett på som et av Hollywoods mest solide par. Men bare to og et halvt år etter bryllupet var det altså over.

- Vi ville normalt ha gjort dette privat, men rykteindustrien kan ikke motstå en mulighet til å spekulere og finne på ting. Vi ønsket å formidle sannheten selv, het det i uttalelsen den gang.

De opplyste videre at det ikke lå noe dramatikk bak valget.

- Vi er fortsatt to bestevenner, som har bestemt oss for å gå fra hverandre som par, men vi ser frem til å fortsette vennskapet vårt. Fremfor alt er vi fast bestemt på å opprettholde den dype respekten og kjærligheten vi har for hverandre, delte de.

«Hysterisk morsom»

Og det er ingen tvil om at Aniston og Theroux har klart å bevare et godt vennskap i etterkant. Det beviser de gang på gang med å hylle hverandre i sosiale medier og å omgås sammen på festligheter i Los Angeles.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer