Justin Theroux og Jennifer Aniston:

- Hun får meg til å le veldig, veldig hardt

Letter på sløret om bruddet.

NÆRE: Ikke alle Hollywood-skilsmisser, eller skilsmisser generelt, er like harmoniske som den mellom Justin Theroux og Jennifer Aniston. Her avbildet sammen i Los Angeles i januar 2015. Foto: Broadimage /REX / NTB
NÆRE: Ikke alle Hollywood-skilsmisser, eller skilsmisser generelt, er like harmoniske som den mellom Justin Theroux og Jennifer Aniston. Her avbildet sammen i Los Angeles i januar 2015. Foto: Broadimage /REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I februar 2018 kom sjokknyheten om at Jennifer Aniston (52) og Justin Theroux (49) hadde gått hver til sitt, og at de bestemte seg for å ta ut skilsmisse i slutten av 2017.

Etter å ha vært kjærester i fire år, giftet stjerneparet seg i august 2015, og de ble av mange sett på som et av Hollywoods mest solide par. Men bare to og et halvt år etter bryllupet var det altså over.

- Vi ville normalt ha gjort dette privat, men rykteindustrien kan ikke motstå en mulighet til å spekulere og finne på ting. Vi ønsket å formidle sannheten selv, het det i uttalelsen den gang.

De opplyste videre at det ikke lå noe dramatikk bak valget.

- Vi er fortsatt to bestevenner, som har bestemt oss for å gå fra hverandre som par, men vi ser frem til å fortsette vennskapet vårt. Fremfor alt er vi fast bestemt på å opprettholde den dype respekten og kjærligheten vi har for hverandre, delte de.

VEKKER REAKSJONER: I et klipp fra 1998 kan se den tidligere «Late Show»-verten David Letterman sutte på «Friends»-stjerna Jennifer Anistons hår. Nå har videoen funnet sin vei tilbake til sosiale medier. Foto: NTB / CBS Vis mer

«Hysterisk morsom»

Og det er ingen tvil om at Aniston og Theroux har klart å bevare et godt vennskap i etterkant. Det beviser de gang på gang med å hylle hverandre i sosiale medier og å omgås sammen på festligheter i Los Angeles.

Nå, tre år etter bruddet, letter Justin Theroux på sløret om hvordan forholdet deres er i dag.

- Jeg vil si vi har beholdt vennskapet. Vi snakker ikke sammen hver dag, men vi ses på FaceTime. Og vi tekster hverandre. Enten folk liker det eller ikke, så var det ikke et dramatisk brudd, og vi er fremdeles glade i hverandre. Jeg er oppriktig når jeg sier at jeg setter stor pris på vennskapet vårt, forteller han til Esquire, ifølge People.

De to eksene møttes i 2008 under innspillingen av filmen «Tropic Thunder», der Justin skrev manus til filmen sammen med Ben Stiller (55). Det var sistnevnte som introduserte dem for hverandre. To år etterpå spilte de mot hverandre i filmen «Wanderlust», og hete følelser skal ha oppstått.

I intervjuet med Esquire sier Theroux at «vi kan ikke være sammen og fortsatt gi hverandre glede og vennskap», før han skryter sin berømte ekskone opp i skyene.

- Hun får meg til å le veldig, veldig hardt. Hun er en hysterisk morsom person. For meg personlig, ville det ville vært et tap hvis vi ikke hadde kontakt. Jeg liker å tro at hun tenker det samme.

KLINER TIL: Superstjerna Jennifer Aniston gjester «The Ellen DeGeneres Show», og byr mildt sagt på seg selv. Video: TV3 / Rød Løper Vis mer

Hyllester

Som nevnt så snakker Theroux og Aniston ofte varmt om hverandre, og da «Friends»-stjernen fylte 52 år i februar, lot han ikke dagen hennes forbigå i stillhet.

På sin historiefunksjon på Instagram hedret han nemlig bursdagsbarnet med en søt hilsen.

«Gratulerer med dagen @jenniferaniston», skrev han på et bilde av skuespilleren etterfulgt av «[Love] you B!».

Foto: Skjermdump Instagram
Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

Dette er ikke første gangen Theroux sendte en spesiell hyllest til Aniston på bursdagen. Det har han nemlig gjort hvert år etter at det ble slutt.

I 2019 delte han dette innlegget med sine nærmere 1 million følgere på Instagram:

«Gratulerer så mye med dagen til denne sterke kvinnen. Veldig kjærlig og veldig snill ... Og veldig morsom. [Love] you B».

Eksparet har også feiret Thanksgiving sammen etter at det ble slutt, og de sørget sammen da hunden deres Dolly gikk bort.

Jennifer adopterte Dolly i 2006, fem år før hun og Justin begynte å date. Han tok derimot raskt til seg rollen som hundeeier, og da hun døde sommeren 2019 hastet han fra New York til Los Angeles for å gi henne en verdig avslutning på livet.

I et innlegg på Instagram delte han også hjerteskjærende bilder fra begravelsen.

«I kveld, i solnedgangen, etter en heltemodig kamp ... Vårt mest lojale familiemedlem og vår beskytter, Dolly A, la ned sitt sverd og skjold. Hun var omgitt av hele sin familie», skrev han til en bildeserie hvor man tydelig kan se ham holde hender med eksen under bisettelsen.

Suksessfulle ekteskap

Bruddet fra Theroux var Anistons andre skilsmisse. 12 år tidligere gikk hun og Brad Pitt (57) hver til sitt etter at han forelsket seg i Angelina Jolie (45) på settet til filmen «Mr. & Mrs. Smith».

GJENFORENT: Jennifer Aniston og Brad Pitt gjenforenes for første gang på skjermen siden 2001. Vis mer

Aniston har tidligere uttalt at hun ikke bærer noe nag overfor noen av eksene sine.

- Jeg føler ikke noe tomrom. Jeg gjør virkelig ikke det. Personlig synes jeg ekteskapene mine har vært veldig suksessfulle, har hun fortalt til Elle.

Videre fortalte Aniston at partene ble enige om å sette seg selv og sin lykke foran et vanskelig ekteskap.

- Da det tok slutt, var det et valg som ble tatt fordi vi valgte å være lykkelige. Noen ganger eksisterer ikke lykke i ekteskapet lenger, delte hun den gang, og la til at hennes tidligere forhold bare styrker troen hun har på kjærligheten.

- Selv når det er skummelt, selv når det gjør vondt. Det kommer alltid til å være verdt det. Jeg føler også med folk som ikke slipper andre inn lenger, deres tapte muligheter. Jeg har elsket mange mennesker, og jeg elsker at selv sprekkene i de forholdene fremdeles er vakre. Jeg ville ikke vært her i dag hvis det ikke var for hver og en av dem, sa hun videre om forholdene og bruddene hun har gått gjennom.

LES OGSÅ: - Kanye har tatt til fornuft

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer