<strong>FAST KUNDE:</strong> Bokse-verdensmester Cecilia Brækhus har flere ganger fått hjelp av Nadya Khamitskaya til å finne den rette kjolen. Foto: Anders Myhren, Seher.no
FAST KUNDE: Bokse-verdensmester Cecilia Brækhus har flere ganger fått hjelp av Nadya Khamitskaya til å finne den rette kjolen. Foto: Anders Myhren, Seher.no Vis mer

- Hun får meg til å føle meg kvinnelig

Cecilia Brækhus er en av mange norske kjendiskvinner som har falt for «Skal vi danse»-Nadyas ukjente talent. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
Se video med Nadya Khamitskaya, Cecila Brækhus og «Top Model»-jentene Eirin Hagstrøm, Signe Taubøll og Maiken Hvalstrøm Nilssen nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Nadya Khamitskaya (28) er best kjent som danser i TV 2-programmet «Skal vi danse», hvor hun har hjulpet kjendiser som Åsleik Engmark, Svein Østvik og Tore André Flo over parketten.

Men i løpet av det siste året har Nadya flere norske kjendiskvinner, som Grand Prix-programleder Anne Rimmen og ikke minst Therese Johaug oppsøkt Nadyas butikk Venti Uno for å finne en kjole.

Jobbet døgnet rundt
Gullkjolen Nadya sydde til Therese  fikk mye oppmerksomhet, da langrensesset brukte den under feiringen av gullmedaljen fra årets ski-VM i Oslo.

- Det siste året har vært veldig hardt. Jeg har jobbet døgnet rundt i ett og et halvt år. Derfor er det hyggelig at så mange liker kjolene.

- Jeg har alltid drømt om både og være danser og designer, sier Nadya, som for anledningen får hjelp av «Top Model»-deltakerne Eirin Hagstrøm, Signe Taubøll og Maiken Hvalstrøm Nilssen til å vise fram noen av de mest populære kjolene til Seher.no.

- Hvorfor tror du så mange kjendiser velger kjolene dine?

- Jeg har aldri ringt noen og spurt «kan du bruke kjolen min der og da?» Det vikitigste er at kvinner velger kjolene mine fordi de liker dem og føler seg fine i de. Profilerte kvinner kan velge hvem de vil, så jeg synes det er en ære at de spør.


- Men jeg låner gjerne ut kjoler til kvinner jeg selv er stor fan av, sier hun til Seher.no.

Roser venninnen
Den kvinnelige verdensmesteren i boksing Cecilia Brækhus (29) - som er en fast kunde - nøler ikke med å rose designen til sin venninne .

- Fargene er flotte og formene er lette og klassiske. Hun har disse bodyene under, som en drøm å ta på seg. Hun får meg til å føle meg kvinnelig.

- Jeg er ganske opptatt av mote, men kan ikke være det når jeg trener. Derfor er det deilig å bruke Nadyas kjoler fordi de er enkle å ha på seg, sier hun til Seher.no.

Se video med Nadya Khamitskaya, Cecila Brækhus og «Top Model»-jentene Eirin Hagstrøm, Signe Taubøll og Maiken Hvalstrøm Nilssen nederst i artikkelen!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Ja, vi er kjærester[obj:media:9570]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer