- Hun får ikke lov å snakke

Den nederlandske MGP-finalisten har fått snakkeforbud.

HALSBETENNELSE: Nederlandske Sieneke har slitt med sår hals etter at hun fikk halsbetennelse tidligere denne måneden. Onsdag måtte hun derfor avlyse en planlagt pressekonferanse på Telenor arena. Bilder fikk hun imidlertid lov til å stille opp på.  Foto: Anders Myhren/Seher.no
HALSBETENNELSE: Nederlandske Sieneke har slitt med sår hals etter at hun fikk halsbetennelse tidligere denne måneden. Onsdag måtte hun derfor avlyse en planlagt pressekonferanse på Telenor arena. Bilder fikk hun imidlertid lov til å stille opp på. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
SEHER.NO:  I begynnelsen av mai skrev flere europeiske nettsteder at årets nederlandske Eurovision-deltager, Sieneke (18), hadde fått en alvorlig halsbetennelse, og derfor måtte avlyse flere konserter og intervjuopptredner planlagt i forkant av sangkonkurransen i Oslo. 

18-åringen, som deltar i den andre semifinalen neste torsdag med låten «Ik ben verliefd», skal også ha fått beskjed om at hun måtte hvile stemmen i forkant av Norgesturen.

Det kan imidlertid se ut til at ungjenta ikke har fulgt legenes råd godt nok. Onsdag måtte hun nemlig avlyse den planlagte pressekonferansen hun skulle holde på Telenor Arena.

- Jeg har akkurat fått beskjed av den nederlandske delegasjonslederen om at Sienke ikke kommer til å stille, sa Christian Strand, som leder pressekonferansene, til det fremmøtte pressekorpset.

Ifølge den nederlandske delegasjonslederen, som deltok på konferansen istedet for Sieneke, er årsaken til at hun ikke stilte at hun må bevare stemmen, som hun fortsatt har litt problemer med.

Delegasjonen har også bestemt seg for å avlyse alle andre planlagte aktiviterer for å spare stemmen hennes så mye som mulig, skriver ESCtoday.com 

18-åringen fikk imidlertid lov til å stille opp til en kort photoshoot, dog uten å snakke.

Ifølge flere av de nederlandske journalistene Seher.no snakket med på pressesenteret på Telenor Arena onsdag ettermiddag, har Sieneke hatt problemer med stemmen over lengre tid nå, og ungjenta skal også ha fått forbud mot å snakke.

- Hun har hatt problemer med stemmen i to uker nå, så hun får ikke lov til å snakke. Det er visst snakkingen, ikke syngingen som gjør halsen sår, sier journalistene, og avviser samtidig at de er bekymret for om hun vil klare å gjennomføre semifinale-opptrednen.


- Nei, nei, vi er absolutt ikke bekymret. Dette er ikke alvorlig, det kommer til å gå kjempebra!

Dersom Sieneke klarer å fullføre sin opptreden neste torsdag og sikrer Nederland en billett i finalen 29. mai, vil dette være første gang siden 2004 at landet har klart å komme seg helt til finalen i Eurovision.

Og etter 18-åringens sceneprøve onsdag, var ikke journalistene i tvil om at hun kommer til å klare det.

- Hun var kjempeflink. Dette kommer nok til å gå bra, kunne de fortelle.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.  

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Håper hun tar med seg Marius hvertfall