Liam Hemsworth og Gabriella Brooks:

- Hun får frem det beste i ham

Forholdet mellom skuespilleren og modellen skal visstnok gå på skinner - et år etter at de ble koblet til hverandre.

FORELSKET: Liam Hemsworth og Gabriella Brooks' forhold skal være svært annerledes enn forholdet skuespilleren hadde med Miley Cyrus. Foto: Splash News / NTB
FORELSKET: Liam Hemsworth og Gabriella Brooks' forhold skal være svært annerledes enn forholdet skuespilleren hadde med Miley Cyrus. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert

Det har snart gått et år siden skuespiller Liam Hemsworth (31) og modellen Gabriella Brooks (22) ble observert i hete omfavnelser på en strand i Australia.

Siden den gang har de blitt sett sammen en rekke ganger, og det ser ut til at de nyter hvert sekund de får med hverandre.

TURTELDUER : Liam Hemsworth og Gabriella Brooks nøt hverandres selskap på stranden i Byron Bay i fjor. Foto: Splash News/ NTB Scanpix
TURTELDUER : Liam Hemsworth og Gabriella Brooks nøt hverandres selskap på stranden i Byron Bay i fjor. Foto: Splash News/ NTB Scanpix Vis mer

Forholdet med Gabriella kom nesten et halvt år etter at det ble kjent at Liam og artist Miley Cyrus (28) hadde besluttet å gå hver til sitt.

- Han er virkelig lykkeligere nå enn noen gang, fortalte en kilde til Hollywood Life i fjor om Liams forhold til Gabriella.

Veldig annerledes forhold

Til tross for den lykkelige tilværelsen hevdet kilden at Liam fortsatt savnet Miley, og at han alltid vil elske henne.

Nå skal han imidlertid være helt over ekskona.

- Forholdet med Gabriella er veldig annerledes fra forholdet med Miley. De liker de samme tingene og har den samme livsstilen, forteller en kilde til E Online, og legger til at forholdet ikke er en berg -og-dalbane, slik det skal ha vært med Miley.

FERDIG: Liam Hemsworth skal nå være helt ferdig med Miley Cyrus etter bruddet i 2019. Foto: Charles Sykes / Invision / NTB
FERDIG: Liam Hemsworth skal nå være helt ferdig med Miley Cyrus etter bruddet i 2019. Foto: Charles Sykes / Invision / NTB Vis mer

Ifølge kilden skal Gabriella også ha blitt tatt godt imot av Liams familie.

- Familien støtter forholdet og liker å ha henne rundt seg. De er glade for at Liam fant noen som får frem det beste i ham, fortsetter kilden.

GODKJENT AV FAMILIEN: Her ser man Gabriella Brooks hilse på Liam Hemsworths mor Leonie Hemsworth i desember 2019. Foto: Splash News / NTB
GODKJENT AV FAMILIEN: Her ser man Gabriella Brooks hilse på Liam Hemsworths mor Leonie Hemsworth i desember 2019. Foto: Splash News / NTB Vis mer

I begynnelsen av november fikk Gabriella ta del i feiringen av Liams bror Luke Hemsworths 40 årsdag, hvor temaet for festen var 1920.

Til stede var selvsagt også Hollywood-stjernen Chris Hemsworth (37) og kona Elsa Pataky (44), i tillegg til bursdagsbarnets kone, Samantha Hemsworth.

Chris Hemsworth benyttet anledningen til å dele et bilde fra feiringen på Instagram-profilen sin. Dette var også det første bildet som har blitt delt av Gabriella og Liam sammen på Instagram. Dermed tolket flere medier det som en offentlig bekreftelse på forholdet.

Samboere?

I desember florerte det rykter om at Liam og Gabriella hadde tatt forholdet et steg videre ved å flytte inn sammen. Ryktene oppsto etter at Gabriella ble observert i Liams nye hus i Australia, ifølge US Weekly.

Skuespilleren kjøpte seg nylig en eiendom til en verdi av 4,9 millioner dollar i Byron Bay i Australia. Dette tilsvarer 41,5 millioner norske kroner. Ifølge Domain har huset, som har totalt fem soverom, tidligere vært brukt som utleiested for bryllup.

Gabriella var kjapt ute med å dele et bilde av seg selv fra eiendommen, noe som fikk fansen skråsikre på at et samboerskap har funnet sted.

I løpet av i fjor sommer har Gabriella og Liam blant annet blitt observert på en romantisk lunsjdate i Byron Bay. På tidspunktet uttalte en kilde til E Online at Liam var på et bedre sted etter bruddet med Miley.

- Liam er glad for å ha kommet seg videre og lever nå et helt annerledes liv. Det tok tid for ham å godta bruddet og prosessere alt.

POPULÆR: Christina Aranja Ophaug dro tomhendt hjem fra «Love Island» i 2020, men nå har lykken snudd for den blide trønderen. Video: Rød Løper/TV 2 Sumo Vis mer

Hjalp Liam etter bruddet

Liam flyttet kjapt tilbake til Australia etter bruddet med Miley for å få litt tid for seg selv, og det var altså her han skal ha møtt på Gabriella. I fjor fortalte en kilde til Entertainment Tonight at det skal ha vært Gabriella som hjalp ham til å komme over samlivsbruddet med Miley.

- Selv om Liams familie har vært en enorm støtte siden bruddet med Miley, er det Gabriella som har fått ham til å innse at det finnes et liv etter Miley. Gabrielle er rolig og avslappet. Hun elsker å tilbringe alenetid med Liam og søker ikke oppmerksomhet fra noen andre, sa kilden, og la til:

- Gabriella er ung, men hun elsker Liam. Hun kommer overens med familien og hans nærmeste venner. Fra øyeblikket de startet å date hadde de en utrolig kjemi, sa kilden den gang.

Kilder har også tidligere avslørt hva Gabriella føler og tenker om Miley.

- De er veldig trygge i forholdet deres, og Gabriella er ikke bekymret for at Liam har noen dvelende følelser for Miley. Hun blir ikke skremt av forholdet deres. Liam og Gabriella er veldig nærme og føler seg komfortable med hverandre, sa en kilde til US Weekly i fjor.

Ifølge Daily Mail skal paret også ha adoptert en fransk bulldog sammen. Den britiske avisen delte flere bilder av paret som var ute på en shoppingtur, og på et av bildene satt Hemsworth i en bil sammen med hunden. Dette er i så fall parets første kjæledyr sammen. Liam har tidligere hatt hunder, to hester, tre katter og en gris med Miley.

Hittil har verken Liam eller Gabriella uttalt seg om forholdet.

LES OGSÅ: - Alltid slitt med å akseptere Miley

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer