FÅR EN SØNN: Ifølge talspersoner for Alanis Morissette venter hun og ektemannen en liten guttebaby.  Foto: Stella Pictures
FÅR EN SØNN: Ifølge talspersoner for Alanis Morissette venter hun og ektemannen en liten guttebaby. Foto: Stella Pictures Vis mer

Hun får en liten gutt

Artisten og ektemannen blir foreldre for første gang.

Publisert
SEHER.NO:  I sommer kunne sangstjernen Alanis Morissette (36) og ektemannen Mario Treadway (33), også kjent som MC Souleye,  bekrefte at de venter sitt første barn sammen.

Paret, som giftet seg i mai, var tidligere denne måneden på kjærlighetsferie i Mexico, og Alanis viste da frem sin store struttende mage.

Det er uvisst akkurat når artisten venter babyen, men nå avsølører Us Magazine babyens kjønn.
 
Ifølge talspersoner for Morissette er det en liten gutt paret snart skal bli foreldre til, og både Alanis og Mario skal ha vært overlykkelige over nyheten.

Sangerinnen har tidligere fortalt at graviditeten kom som et sjokk på henne.

- Jeg snakket med min lege, og han sa bare at «dette ser ut som en screening tatt av en gravid dame», sa hun i intervju med tv-vert og komiker Chelsea Handler i august.
 
Morissette skal deretter ha spurt om det fantes muligheter for at hun likevel ikke var gravid.

- Mulighetene er like store for det som for at jeg skal skifte kjønn, skal legen ha sagt.

Morissette har tidligere vært forlovet med skuespilleren Ryan Reynolds, som nå er gift med Scarlett Johansson.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ:  - Graviditeten kom som et sjokk

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer