USJENERT1: Katie Price har aldri vært redd for å vise frem sine formfulle attributter. Foto: Pete Mariner/Retna/Photoshot
USJENERT1: Katie Price har aldri vært redd for å vise frem sine formfulle attributter. Foto: Pete Mariner/Retna/PhotoshotVis mer

- Hun får aldri besøke hotellene våre igjen

Men Katie Price får tilbake pengene etter den katastrofale bryllupsfeiringen.

SEOGHØR.NO: Den britiske glamourmodellen Katie Price (34) har blitt tilbudt full refusjon på bryllupsfeiringen sin på Bahamas etter at hun truet med å saksøke hotellets ledelse for angivelig å ha ødelagt hennes store dag.

Den 34 år gamle skandaledronningen utvekslet løfter med kjæresten Kieran Hayler (25) på Sandals Royal Bahamian Resort and Spa tidligere denne måneden, men hevder at sjefene på hotellet ødela hennes store dag ved å være for pågående og invadere hennes privatliv.

Ansatte på hotellet skal også ha tatt bilder av Price, for så å selge dem til pressen.

Nå har hotellets ledelse blitt enige om å gi henne pengene tilbake, men kun hvis hun lover å aldri besøke noen av deres hoteller i fremtiden.

- De ansatte viste grundig forståelse for Ms Prices anmodning om privatliv ved å tilby henne bruk av hotelles private øy, Sandals Cay, for bryllupsseremonien og under oppholdet. Dessverre takket Ms Price nei til dette tilbudet, og valgte i stede å holde sermonien på den offentlige stranden, der hun kjapt ble omsvermet av paparazzier.

- Sandal Resort er skuffet over at Ms Price ikke var fornøyd med oppholdet, og som et tegn på vår godvilje er vi villig til å tilby henne en tilbakebetaling på betingelsen av at hun ikke vil velge våre hotell for fremtidige opphold eller bryllup, skriver hotellet i en pressemelding.

Katie Price har tidligere vært gift med artisten Peter Andre (39) og den profesjonelle slåsskjempen Alex Reid (37).  

LES OGSÅ:  Skilsmissen tok 42 sekunder