- Hun falt nok for huleboeren

Kjæresten jublet da Stian Blipp lot håret og skjegget gro på sommerferien. Selv sammenligner han seg med «Game of Thrones»-stjerner både før og etter han tok saksa fatt.

SEOGHØR.NO: For kort tid siden la Stian Blipp (25) ut et bilde på Instagram, hvor han viser forskjellen på seg selv med og uten en bustete look.

Han hadde nemlig latt både skjegg og hår gro i sommerferien, da han sammen med kjæresten Jamina Iversen blant annet dro på kjærlighetsferie i Indonesia.

Da Seoghør.no møtte programlederen i forbindelse med Norway Cups veldedighetskamp, fortalte han at samboeren Jamina Iversen liker best den skjeggete versjonen av ham.

- Når vi først ble sammen så syntes hun skjegget klødde. Men nå har jeg hatt det så lenge at nå liker hun det veldig godt. Hun hadde nok villet at jeg skulle beholde det lange skjegget og bustete håret, sa Blipp til Seoghør.no.

- Så det var ikke hun som ville at du skulle klippe deg?

- Hun var stor fan av langt hår og skjegg og alt mulig. Så hun ble forelsket i huleboeren, smiler Blipp.

Til tross for Jaminas forkjærlighet for hans forkjærlighet for hans store skjegg, nølte ikke Stian med å besøke frisøren etter hjemkomsten fra Asia.

Sammenligner seg med Hivju

PENT PAR: Stian Blipp og samboer Jamina Iversen var nylig på ferie i Indonesia. Her lot han skjegg og hår gro. Bildet er fra da Motehuset Høyer feiret 10 Års jubileum på Sjømagasinet i Oslo. Foto: Stella Pictures
PENT PAR: Stian Blipp og samboer Jamina Iversen var nylig på ferie i Indonesia. Her lot han skjegg og hår gro. Bildet er fra da Motehuset Høyer feiret 10 Års jubileum på Sjømagasinet i Oslo. Foto: Stella Pictures Vis mer

Selv spøker han med at han så ut som Kristoffer Hivjus rollefigur fra den populære TV-serien «Game of Thrones» før han klippet seg.

«Til melodien 《Per spelmann》: "Han byyyta bort Hivju, fikk Baelish igjen! Han byyyta bort Hivju, fikk Baelish igjeeen"», skriver Stian i teksten til sitt «før og etter-bilde» på Instagram.

«Baelish» er rollefiguren til skuespilleren Aidan Gillen i samme serie.

Ble samboere

I fjor høst ble Stian og Jamina samboere i en leilighet til 6,7 millioner kroner – like ved Slottsparken i Oslo.

Og samboerskapet går svært bra ifølge den blide programlederen.

– For å si det sånn, det eneste vi har kranglet om er om det skal stå «Star Wars»-figurer ved siden av kaffemaski­nen, har Stian tidligere uttalt til Se og Hør.

Se en smakebit fra kjendiskampen under Norway Cup her:

LES OGSÅ: Ser du hvem hun ligner på?

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.