AVSLØRENDE: Klesdesigneren Victoria Beckham stilte i en dristig blondekjole under Wimbledon-turneringen, og stjal dermed deler av oppmersomheten fra finalistene Novak Djokovic og Andy Murray.  Foto: All Over
AVSLØRENDE: Klesdesigneren Victoria Beckham stilte i en dristig blondekjole under Wimbledon-turneringen, og stjal dermed deler av oppmersomheten fra finalistene Novak Djokovic og Andy Murray. Foto: All OverVis mer

– Hun faller nesten ut av nattkjolen

Victoria Beckham brøt kleskoden på tenniskamp

SEOGHØR.NO: Tennisturneringen Wimbledon er et av årets store høydepunkt for sosieteten i London. Victoria Beckham (39) var selvfølgelig på plass under finalen søndag.

Tribunen var fylt av menn i dress og kvinner i korrekte drakter. Men Spice Girls-stjernen nektet å innrette seg etter kleskoden. Hun stilte i en dristig neglisjé med sorte blonder og dyp utringning.

– Posh faller nesten ut av nattkjolen, skriver avisa Daily Mail, som ikke nøler med å utrope antrekket til en motetabbe.

Beckham hadde nemlig plass på VIP-området reservert for kongelige og viktige personer. I regelboken til The All England Club er det spesifisert at gjestene må være pent og tekkelig kledd - også kalt «smart dressing».

Men Victoria så ikke ut til å bry seg nevneverdig om reglene. Antrekket ble kun holdt sammen av to tynne spaghetti-stropper, som krysset hennes solbrune rygg.

Flere mannlige publikummere så ut til å bli distrahert fra tennisbanen, der Andy Murray (26) var den første briten til å vinne turneringen på 77 år.

 - Gratulerer til @andy_murray og familien hans. Fantastisk dag på Wimbledon!! Så stolt av å være britisk, twitret Victoria etter seieren.

Men dette var ikke første gangen klesdesigneren bærer den nattkjole-inspirerte kjolen, som er fra Louis Vuitton. Noen dager tidligere la hun ut et bilde på Instagram av seg selv med fotografen Boo George. Også her var hun iført den vågale blondekjolen.

– Morsom dag på fotoopptak, skrev Victoria til bildet.

LES OGSÅ: - Se - hun smiler