American Music Awards:

- Hun etterligner Hannibal Lecter

Flere av de store stjernene fikk kjoleslakt under årets American Music Awards.

KJOLESLAKT: Tyra Banks, Poppy og Heidi Klum var blant dem som høstet kritikk for sitt antrekk under årets American Music Awards natt til onsdag. Foto: NTB Scanpix
KJOLESLAKT: Tyra Banks, Poppy og Heidi Klum var blant dem som høstet kritikk for sitt antrekk under årets American Music Awards natt til onsdag. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Natt til onsdag var det duket for American Music Awards, den gjeve musikkprisutdelingen som går av stabelen i Los Angeles hvert eneste år.

Mange av musikkbransjens aller største stjerner, deriblant Jennifer Lopez (49), Cardi B (25) og Carrie Underwood (35), var på plass under kveldens store begivenhet.

I motsetning til Grammy Awards, der fagfolk bestemmer hvem som skal vinne de gjeve prisene, så ligger de AMA-nominerte artistenes skjebner fullstendig i hendene til fansen. Her er det nemlig de som stemmer frem sine favoritter.

Kveldens store vinner ble den populære country-pop-sangeren Taylor Swift (28) som stakk av med den gjeveste prisen, «årets artist». I tillegg stakk hun av med prisene for «beste turné», «beste kvinnelige artist» og «beste album».

Likevel var det helt andre personer som stjal oppmerksomheten på den røde løperen i forkant av utdelingen.

Kjoleslakt

For mens noen av stjernene dukket opp i imponerende, ekstravagante antrekk, var det andre som valgte en litt mer vågal vri på sine antrekk.

Blant dem var sangeren Poppy (23), kjent for sanger som «Lowlife» og «Moshi Moshi», som ankom den røde løperen med sin noe bisarre dekorasjon.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.