«Nytt på Nytt»:

Hun erstatter Pernille Sørensen

Komiker Isalill Kolpus blir ny lagleder i «Nytt på Nytt».

TAR OVER: Det er Isalill Kolpus som blir ny lagleder i Nytt på Nytt. Foto: Kjetil Solhøi/NRK
TAR OVER: Det er Isalill Kolpus som blir ny lagleder i Nytt på Nytt. Foto: Kjetil Solhøi/NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det melder NRK i en pressemelding.

- Dette er den villeste jobben man kan få, så jeg er utrolig takknemlig og helt himmelfallen, forteller en veldig glad Isalill Kolpus.

Den samiske komikeren blir å se på NRK til høsten sammen med Bård Tufte Johansen (53) og Johan Golden (48).

Kolpus startet som standup komiker for tre år siden og tar et stort steg når hun nå skal være med å lede en av Norges største tv-suksesser.

Pernille Sørensen ga seg etter åtte år i «Nytt på Nytt». Det ble selvsagt vitset med, men kollegene hadde også en spesiell overraskelse på lager. Video: NRK, DAGBLADET TV. Vis mer

Komikeren er ikke helt ukjent for «Nytt på Nytt»-publikumet. Hun har vært gjest i programmet, og i februar var hun også vikar for Pernille Sørensen (45) under en sending.

Denne våren har Kolpus vært tekstforfatter for «Nytt på Nytt».

- Skal spille forestillinger

Det var i mars det ble kjent at Pernille Sørensen gir seg i «Nytt på nytt». Nyheten kom etter at Sørensen hadde uteblitt fra flere sendinger på rad. Se og Hør var på plass under Sørensens siste innspilling av NRK-programmet, og da kunne hun dele planene sine for høsten.

- Til høsten skal jeg spille forestillinger, så torsdagene fylles jo opp, sa hun til Se og Hør.

Komiker og skuespiller Pernille Sørensen tok til tårene etter hennes siste innspilling av NRK-programmet «Nytt på nytt». Reporter: Sofie Losen/Dagbladet. Video: Håvard T.-L. Knutsen/Dagbladet TV Vis mer

Sørensen skal blant annet sette opp show på Latter sammen med Live Nelvik (40) og Kristine Riis (40). I tillegg skal hun jobbe med en ny TV-produksjon i NRK, samt et par manusprosjekter.

- Det gleder jeg meg veldig til. Selv om der er rart å glede seg til noe og gå fra en jobb som jeg elsker, sa en gråtkvalt Sørensen.

- Hvis universet hadde gitt meg 34 timer i døgnet, så hadde jeg sagt ja til alt, la hun til.

LES OGSÅ: Får støtte: - På høy tid

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer