BLODÅRER: Skuespilleren vakte oppsikt på den røde løper.  Foto: REX/Gregory Pace/BEI/All Over Pr
BLODÅRER: Skuespilleren vakte oppsikt på den røde løper. Foto: REX/Gregory Pace/BEI/All Over PrVis mer

Hun er verdens største moteikon

Superstjernen sjokkerte da hun lanserte sin nye sko-kolleksjon.

SEOGHØR.NO: Sarah Jessica Parker (48) ble hele verdens «fashionista» da hun spilte sko-gale «Carrie Bradshaw» i den populære TV-serien «Sex og Singelliv». Moteinteressen var ikke bare skuespill, for Parker er glad i klær og vakre sko på privaten også.

Nylig lanserte hun sin egen sko-kolleksjon «SJP Collection» i New York, iført lysegrønne hæler fra sin egen linje. Alles øyne var naturlig nok rettet mot Sarah Jessicas føtter, men dessverre for 48-åringen var det ikke skoene som stjal oppmerksomheten. Skuespillerens uflidde tånegler og bulende blodårer fikk all fokus på stjernens store dag.

«Hun har føttene til en gammel dame», «For noen ekle tær» og «Jeg vemmes» er bare noen av kommentarene som fansen har skrevet på amerikanske nettsider.

 Sarah Jessica har like bulende blodårer på hendene, og hun har tidligere gått hardt ut mot de som har mobbet henne for dette.

Saken fortsetter under bildet.

FIKK TYN: Sarah Jessica fortalte hvor påvirket hun ble av hetsen hun ble utsatt for på grunn av hendene sine. Foto: REX/Broadimage/All Over Press
FIKK TYN: Sarah Jessica fortalte hvor påvirket hun ble av hetsen hun ble utsatt for på grunn av hendene sine. Foto: REX/Broadimage/All Over Press Vis mer

- Det var et ondskapsfullt blad. Jeg bladde om og leste en artikkel om hendene mine og hvor stygge de er. Det stod at jeg burde ta en plastisk operasjon for å fikse problemet, og at jeg vurderte det eller allerede hadde gjort det. Og så var det en stygg tegning av hendene mine – tegnet som hendene til en heks. Jeg satt i bilen og følte meg svimmel. Jeg følte at jeg trengte å bli lagt inn på sykehus. Men så fikk det meg til å tenke; «har vi sunket så dypt?» Det var så latterlig. Sannheten er at jeg elsker hendene mine, sa hun i et intervju med Bravo i fjor.