DEN GANG DA: Britney ga alltid publikum et forrykende show før helt hun mistet fotfestet. Får vi  virkelig se et comeback snart? Foto: Scanpix
DEN GANG DA: Britney ga alltid publikum et forrykende show før helt hun mistet fotfestet. Får vi virkelig se et comeback snart? Foto: ScanpixVis mer

- Hun er verdens største entertainer

Larry Rudolph kan ikke få skrytt nok av Britney.

LOS ANGELES (Seher.no): Britney Spears tidligere manager, Larry Rudolph, støtter den skandaleomsuste popstjernen og sier at fansen bør være forberedt på et stort comeback, skriver Accesshollywood.com.

- På et tidspunkt "kastet offentligheten piler på henne". Hun var som den røde målskiven på et dartbrett som ble truffet gang på gang.

- Sakte forandret ting seg og folk begynte å forstå litt mer om hva som virkelig skjedde, og da begynte de å føle med henne i stedet, sier Rudolph i et videoklipp på MySpace Celebrity Blog, ifølge nettstedet.

Han har møtt stjernen regelmessig de siste ukene og er veldig positiv til det han ser. 

- Jeg tror alle heier på henne nå som de skjønner hva hun har vært gjennom, og at de ønsker å få den gamle Britney tilbake. De vil se henne på scenen igjen og i videoer. De vil at hun skal underholde dem, for det er virkelig ingen der ute som klarer å underholde folk på den måten som hun gjorde.

- Hun en verdens største entertainer, og når hun kommer tilbake tror jeg det vil bli kjempestort, skryter han videre i videoklippet.

Og denne mannen vet hva han snakker om. Rudolph er på det nåværende tidspunkt executive producer og kjendisdommer på MTVs "Rock the Cradle", og han har representert artister som Nick Lachey, The Backstreet Boys, Jessica Simpson og Britney.

I bloggen sin forteller han også at tobarnsmoren har det veldig bra for tiden.

- Britney har det kjempefint nå. Jeg har vel møtt henne tre eller fire ganger iløpet av de to siste ukene, og hun er i fantastisk form. Jeg ser store forandringer i henne.

De skal foreløpig ikke ha snakket forretninger, kun pratet om gamle dager og om hennes rekonvalesens.

- Hun tar seg god tid på komme dit hun ønsker. Hun trener, spiser sunt og gjør de riktige tingene. Jeg tror virkelig hun er på vei til å bli den Britney vi alle husker og elsker.

LES OGSÅ: Justin stiller opp for eksen