Hun er verdens mest sexy

Kelly Brook får full score på forskernes tabeller.

VERDENS VAKRESTE?: Daily Mirror mener de har funnet bevis for at Kelly Brook er verdens mest sexy kvinne. Foto: All Over Press
VERDENS VAKRESTE?: Daily Mirror mener de har funnet bevis for at Kelly Brook er verdens mest sexy kvinne. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kåringer av verdens vakreste kvinner varierer like mye som dommernes smak, men nå hevder den engelske avisa Daily Mirror å ha slått fast vinneren en gang for alle.

Etter å ha vurderten rekke kjendiser gram for gram og celle for celle, har avisa ifølge Ekstra Bladet nå kommet fram til at glamourmodellen og skuespilleren Kelly Brook (27) slår alle andre kjendiskvinner ned i støvlene.

Den populære britiske brunetten får blant annet skryt fordi hun ikke har pyntet på kroppen ved hjelp av kirurgi eller andre hjelpemidler.

- Jeg hater den livsstilen som så mange kjente personer er avhengige av. De bruker en formue på utseendet, men ser billige ut, sier Brook.

Etter å ha slått igjennom som forsidepike i herreblader som FHM og Loaded, bor Kelly nå i USA, der hun forsøker å slå igjennom som skuespiller.

Og skjønnheten har ikke kastet seg på treningsmanien som mange av hennes kvinnelige kollger er avhengig  av for å komme i form.

En sykkeltur i ny og ne med forloveden Billy Zane (41) er nok til å holde idealvekten på 52, kilo,

- Moren min har gitt meg dette ansiktet og denne kroppen. Jeg kunne aldri drømme om å la meg operere for å endre på utseendet, sier Brook.

LES OGSÅ: Sexy med sauefostre!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer