Hun er verdens mest sexy kvinne

Den britiske modellen og skuespilleren Rosie Huntington-Whiteley slo knock-out på konkurrentene. Se bildene!

TIL TOPPS: Modellen og skuespilleren Rosie Huntington-Whiteley er verdens mest sexy kvinne ifølge en ny kåring gjort av herrebladet Maxim. Foto: STELLA PICTURES
TIL TOPPS: Modellen og skuespilleren Rosie Huntington-Whiteley er verdens mest sexy kvinne ifølge en ny kåring gjort av herrebladet Maxim. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se bildespesial av topp ti-kvinnene på Maxims liste nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Den britiske modellen Rosie Huntington-Whiteley (24) fikk mange «Transformers»-fans på nakken da hun overraskende ble valgt til å erstatte Megan Fox i den kommende tredje delen av den populære filmserien.

Men nå ser det ut til at både filmfansen og tusenvis av andre menn har trykket Victoria's Secret-modellen til sitt bryst.

I herrebladet Maxims kåring av det de mener er årets 100 mest sexy kvinner, kom 24-åringen på en suveren førsteplass.

Se hele listen her
(ekstern lenke)

Hennes talent er like fantastisk som hennes skjønnhet, sier Maxim-redaktør Joe Levy i en kommentar.

Bak Rosie følger skjønnheter som blant annet Oscar-vinner Natalie Portman, undertøysmodellen Bar Refaeli og popstjernen Katy Perry.

- Det er en stor ære. Det er en fin tittel å ha for et år og jeg tror jeg kan ha det moro med den, sier Rosie til Maxim, ifølge nettstedet Justjared.

Se bildespesial av topp ti-kvinnene på Maxims liste nederst i artikkelen!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer