MEST SEXY: Magasinet Esquire kårer Penelope Cruz til verdens mest sexy kvinne. Foto: All Over Press
MEST SEXY: Magasinet Esquire kårer Penelope Cruz til verdens mest sexy kvinne. Foto: All Over PressVis mer

Hun er verdens mest sexy kvinne

Esquire beskriver Penelope Cruz som «ren magi» og «nesten vanskelig å se på».

SEOGHØR.NO: Den spanske skuespilleren Penélope Cruz (40) er verdens mest sexy kvinne, ifølge magasinet Esquire.

IKKE ALLTID LIKE BRA: Da Cruz viste seg i denne kjolen under Oscar-utdelingen, vanket det slakt. Foto: All Over Press
IKKE ALLTID LIKE BRA: Da Cruz viste seg i denne kjolen under Oscar-utdelingen, vanket det slakt. Foto: All Over Press Vis mer

Cruz, som har én Oscar-statuett på hylla og kan skilte med roller i storfilmer som «Volver» og «Vicky Cristina Barcelona», hylles formelig som overnaturlig i herremagasinets kåring.

«Hun er ufattelig vakker. Når hun kommer inn i et rom, begynner menn å gå rett inn i møbler. På nært hold blir hun nesten vanskelig å se på, det er som å stirre inn i det mest uflatterende av speil... For Cruz har ingen fysiske feil, som de krumme nesene og skjeve tennene man vanligvis bruker som kjennetegn på folk», skriver Esquires journalist om møtet med filmstjernen.

Bladet omtaler Cruz' nærvær som magisk.

«Hun kaster på håret, eller skifter stilling i stolen, eller rynker pannen eller sperrer opp øynene, og disse små gestene er nok til å forvandle henne. Det føles som å se magi på kloss hold, en skuespiller som spiller enhver mulig rolle».


Likevel er det ikke alt med superstjernen som er helt perfekt. Da Cruz viste seg under Oscar-utdelingen tidligere i år, havnet hun på listen over de verst kledde stjernene, ifølge kjendisnettstedet Alloy Entertainment.

«Den bisarre katedral-lengden på det som ligner på et slør ødela alt det estetiske, og gjorde slik at det ble litt i overkant, selv for Oscar-utdelingen», skrev nettstedet.

Video: Penelope Cruz er kåret til verdens mest sexy kvinne:


LES OGSÅ: Babynavnet er avslørt