- Hun er verdens mest glamorøse

Superstjernen til topps i stor kåring...

GLAMORØS: Victoria Beckham har blitt stemt frem som verdens mest glamorøse kjendis. Foto: All Over Press
GLAMORØS: Victoria Beckham har blitt stemt frem som verdens mest glamorøse kjendis. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Superstjernen Victoria Beckham (35) har blitt stemt frem som verdens mest glamorøse kjendis. Det er sminkekjeden Max Factor som har foretatt den store undersøkelsen.

Den tidligere «Spice Girls»-stjernen klatret forbi Dannii Minogue (38), som tok andreplassen i kåringen, som ble lansert sammen med kjedens nye «Vibrant Curve Effect Lip Gloss».

- Victoria Beckham har prydet fashion-sidene i årevis med hennes glamorøse utseende, og hun har i tillegg designet hennes egne kolleksjon, sa en talsperson for Max Factor ifølge Contactmusic.com.

- Hun forlater aldri hjemmet sitt uten å være fullstendig sminket, og hennes skinnende lepper har blitt hennes signatur.

Ifølge talspersonen skal Dannii Minogue rette mye av takken for hennes andreplass til talentshowet «X Factor». Dannii var nemlig i dommerpanelet i fjor, og viste seg frem gravid i en rekke flotte kreasjoner.

- Dannii Minogue har blitt mer populær etter å ha vist frem en stor rekke glamorøse antrekk på «X Factor».

Det var Angelina Jolie (34) som tok tredjeplassen i undersøkelsen, der 3000 kvinner deltok. Minogues «X Factor»-kollega, Cheryl Cole (26), var det derimot ikke plass til på listen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Må feite seg opp