VANSKELIG KJÆRLIGHET: Det virker som om Justin Bieber og Selena Gomez har vanskelig for å komme over hverandre. De har i lang tid hatt et av-og-på forhold som har vært vanskelig å følge med på. Foto: All Over Press
VANSKELIG KJÆRLIGHET: Det virker som om Justin Bieber og Selena Gomez har vanskelig for å komme over hverandre. De har i lang tid hatt et av-og-på forhold som har vært vanskelig å følge med på. Foto: All Over PressVis mer

- Hun er verdens mest elegante prinsesse

Er dette et desperat forsøk fra Justin Biebers side på å vinne eks-kjæresten tilbake?

SEOGHØR.NO: Natt til mandag gikk Oscar-utdelingen av stabelen for 86. gang, og filmbyens største fest ble holdt på det fasjonable Dolby Theatre i Los Angeles.

Hvert år er det knallhard konkurranse om oppmerksomheten på den røde løperen, og det er knyttet store forventninger til hvilke kjoler og designere kjendiskvinnene velger når de dukker opp til den glamorøse filmfesten.

Hollywood-stjernene strålte side om side i blitzregnet, og popstjernen Justin Bieber var ikke i tvil om hvem som var den vakreste av de alle; Eks-kjæresten Selena Gomez.

- Hun er verdens mest elegante prinsesse, skrev «Boyfriend»-sangeren på Instagram-profilen sin sammen med to bilder av Gomez.

 Foto: Instagram/Justin Bieber
Foto: Instagram/Justin Bieber Vis mer

Og selv om Selena virkelig var slående vakker på Oscar-kvelden i sin Emilio Pucci gullkjole med transparente områder og en sexy utringning, var det likevel overraskende at Bieber proklamerte sin begeistring for henne på sosiale medier.

Paret har nemlig hatt et vanskelig forhold i lang tid.

I januar sjekket blant annet Gomez inn på rehab for å få behandling for alkohol, marihuana og beroligende medisiner. Og misbruket skal ha blitt forsterket av det turbulente av-og-på forholdet til Bieber.

LES OGSÅ: Bieber skrøt av at han var Gomez første