Ben Affleck:

- Hun er verdens beste mamma

Hollywood-stjernen skryter av eks-kona.

KJÆRLIGHETEN TOK SLUTT: Her er paret sammen i Hollywood under Oscar-delingens etterfest i 2013. Foto: NTB Scanpix.
KJÆRLIGHETEN TOK SLUTT: Her er paret sammen i Hollywood under Oscar-delingens etterfest i 2013. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert

SEOGHØR.NO: Det er nå halvannet år siden skuespillerparet Ben Affleck (44) og Jennifer Garner (44) avslørte at de skulle skilles.

Duoen hadde da vært gift i ti år og har barna Violet (11), Seraphina (7) og Samuel (4) sammen.

Til tross for rykter om at Affleck skal ha vært utro med ungenes barnepike, har eksene klart å holde en vennskapelig tone etter bruddet.

De bor fremdeles sammen, men har hvert sitt soverom, og drar ofte på reiser og utflukter med barna.

Nå hyller «Argo»-stjernen eks-kona for hennes egenskaper som mor.

- Hun er verdens beste mamma, skryter Oscar-vinneren i et intervju med Time Talks, ifølge Daily Mail.

Saken fortsetter under bildet.

GODE VENNER: Her er paret ute på tur sammen med barna i Los Angeles tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
GODE VENNER: Her er paret ute på tur sammen med barna i Los Angeles tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Han er mitt livs kjærlighet

Deretter legger Ben til hva han er aller mest stolt over å ha oppnådd i livet.

- Om det gjelder karrieren eller noe som helst annet, så er barna min største bragd. Det er en glede å være sammen med dem, og jeg tror meningen med livet er å skape gode mennesker, forteller han.

Skuespillerparet forelsket seg i hverandre på settet til superheltfilmen «Daredevil» i 2003, og to år senere ga de hverandre sine ja i en romantisk seremoni i Karibien.

- Jeg giftet meg ikke med en gedigen filmstjerne. Jeg giftet meg med ham. Og jeg hadde gjort det samme igjen, avslørte Garner i februar i år.

- Han er mitt livs kjærlighet. Og hva kan jeg gjøre med det? Han er den mest brilliante personen i hvilket som helst rom. Og det mest karismatiske og sjenerøse mennesket, la «Mother's Day »-stjernen til før hun også delte noen av eksmannens mørke sider.

HETE FØLELSER OPPSTOD: Affleck spilte Matt Murdock og Garner spilte Elektra Natchios i Daredevil, filmen de falt for hverandre i 2003. Foto: NTB Scanpix
HETE FØLELSER OPPSTOD: Affleck spilte Matt Murdock og Garner spilte Elektra Natchios i Daredevil, filmen de falt for hverandre i 2003. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Han er bare en komplisert mann. Jeg pleier alltid å si: «Når solen skinner på deg, så kjenner du det. Men når den skinner et annet sted, så er det kaldt». Ben kan kaste litt av en skygge.

Affleck har også tidligere benyttet anledningen til å skryte av sin fraseparerte kones egenskaper som mamma.

- Hun er en superheltmor. Hun er en fantastisk mamma, og jeg er veldig heldig som har henne som partner til å oppdra disse barna med. Vi setter dem først og prøver å gjøre vårt beste, forklarte han til E!Online i mars, ifølge nettstedet.

LES OGSÅ: Fam Irvoll avslørte baby på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer