Brad Pitt om datteren:

- Hun er veldig vakker

Hollywood-stjernen legger ikke skjul på at han er svært stolt av 16-åringen.

FAR OG DATTER: Brad Pitt hyller datteren Shiloh Jolie Pitt. Foto: Jon Kopaloff/Getty Images/AF/Lisa O'Connor/Shutterstock/NTB
FAR OG DATTER: Brad Pitt hyller datteren Shiloh Jolie Pitt. Foto: Jon Kopaloff/Getty Images/AF/Lisa O'Connor/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fra ekteskapet med Angelina Jolie (47) har Brad Pitt (58) de seks barna Maddox (20), Pax (18), Zahara (17), Shiloh (16) og tvillingene Knox og Vivienne (14).

Sist måned dukket det opp en YouTube-video av Shiloh hvor hun viser frem noen imponerende dansetrinn sammen med en klasse full av dansere på Millennium Dance Complex i Los Angeles, ifølge Entertainment Tonight.

I klippet dukker Shiloh opp sammen med to andre dansere og viser frem deres egen versjon av artisten Doja Cats låt «Vegas».

«To venstre føtter»

Nå åpner Brad Pitt seg om 16-åringens prestasjon, og det er ingen tvil om han er stolt over henne.

- Det får frem en tåre i øyet, forteller Pitt til Entertainment Tonight om datterens kjærlighet for dans og underholdning, og legger samtidig til at hun er «veldig vakker».

FAMILIE: Her poserer Brad Pitt sammen med barna Pax, Shiloh og Maddox under premieren av filmen Unbroken i Los Angeles i 2014. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/NTB
FAMILIE: Her poserer Brad Pitt sammen med barna Pax, Shiloh og Maddox under premieren av filmen Unbroken i Los Angeles i 2014. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer

- Jeg vet ikke hvor hun har fått det fra. Jeg har nemlig to venstre føtter, fortsetter han lattermildt om dansetalentet hennes - som hun altså tydeligvis ikke har arvet fra sin berømte far.

På spørsmål om han håper på at barna vil holde seg borte fra rampelyset eller omfavne den kreative kunsten, svarer Pitt at han håper de oppdager retninger som gir dem glede.

- Jeg elsker når de finner sine egne veier. Finner ting de er interesserte i og blomstrer, deler han med nettstedet.

Klippet av Shilohs dansegruppe har i etterkant midlertidig blitt «visket ut» etter forespørsel fra familien og advokaten hennes.

- Dette er for å respektere privatlivet hennes. Fokuset hennes er å trene hardt og forbedre seg mens hun er i et trygt og kontrollert miljø, skriver dansestudioets koreograf Hamilton Evans under YouTube-videoen.

GJENFORENT: Jennifer Aniston og Brad Pitt gjenforenes for første gang på skjermen siden 2001. Vis mer

Til tross for at Shilohs foreldre har et svært anstrengt forhold etter bruddet for seks år siden, så skal de begge støtte valget om å fokusere på dansen.

- Brad og Angie er begge veldig stolte. De har ingen problem med om hun ønsker å satse profesjonelt, men de kommer aldri til å presse henne, fortalte en kilde til Us Weekly i juni, og la til:

- Shiloh elsker å danse. Hun er seriøst talentfull og har tatt disse klassene i en del år nå.

Tungt brudd

Det var høsten 2016 at sjokknyheten om skilsmissen mellom Brad Pitt og Angelina Jolie ble kjent. Da hadde duoen vært sammen i 12 år og gift i to av dem.

Via sin talsperson fortalte Jolie til Us Weekly at valget ble tatt fordi «det er det beste for familien». Hun ba også om omsorgsretten for alle seks barna alene, og i etterkant har eksene ligget i en bitter strid om nettopp denne fordelingen.

LATTERMILD: Jennifer Aniston var spøkefull da hun fortalte om tiden etter «Friends»-avslutningen og bruddet med Brad Pitt. Video: Youtube/Ellentube Vis mer

Det kom også frem at en av grunnene til at 45-åringen valgte å forlate «Fight Club»-stjernen skal ha vært en hendelse som angivelig skjedde mellom ham og Maddox om bord på et fly i 2016. I tillegg skal Pitt ha slitt med alkoholproblemer.

LES OGSÅ: - Så stolt av deg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer