Kristian Valen:

- Hun er veldig spontan og jeg er med, jeg!

Kristian Valen og forloveden har begynt å tenke alternativt rundt sitt kommende bryllup.

PLANLEGGER BRYLLUP: Kristian Valen og hans forlovede Karen Ånensen har i lengre tid forsøkt å planlegge sitt kommende bryllup. Det har vist seg å være langt mer omfattende enn de hadde tenkt. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør
PLANLEGGER BRYLLUP: Kristian Valen og hans forlovede Karen Ånensen har i lengre tid forsøkt å planlegge sitt kommende bryllup. Det har vist seg å være langt mer omfattende enn de hadde tenkt. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I vår gikk komiker Kristian Valen (45) ned på kne og fridde til kjæresten Karen Ånensen (35). Det gjorde han foran en fullsatt sal under premieren på sitt eget show «Åsted Valen» i Oslo.

- Karen Ånensen. Vil du være så snill å komme opp på scenen? spurte Kristian og fortsatte:

- Uten denne jenta hadde jeg aldri stått her i dag. Vil du gifte deg med meg?

- JA! svarte Karen til rungende jubel foran et stående publikum.

Knappe åtte måneder senere har paret enda ikke rukket å gi hverandre sine ja. Men om det blir noe tradisjonelt bryllup på de to, gjenstår å se.

- Mye styr

Da Se og Hør møtte paret under høstens premiereshow på Wallmanns, kunne de avsløre at bryllupsplanleggingen hadde vist seg noe «kjedeligere» enn de hadde håpet på.

I stedet for stress og styr, er Valen og Ånensen klare på at de ønsker seg en stressfri bryllupsdag, noe som også kan medføre at bryllupet ikke blir av det mest tradisjonelle slaget.

- Vi hadde egentlig begynt å planlegge, og det var jo egentlig snakk om at vi skulle gifte oss først neste august. Men så er det så lenge til, vi er litt utålmodige og det er så mye styr med den planleggingen, sa Ånensen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer