Kristian Valen:

- Hun er veldig spontan og jeg er med, jeg!

Kristian Valen og forloveden har begynt å tenke alternativt rundt sitt kommende bryllup.

PLANLEGGER BRYLLUP: Kristian Valen og hans forlovede Karen Ånensen har i lengre tid forsøkt å planlegge sitt kommende bryllup. Det har vist seg å være langt mer omfattende enn de hadde tenkt. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør
PLANLEGGER BRYLLUP: Kristian Valen og hans forlovede Karen Ånensen har i lengre tid forsøkt å planlegge sitt kommende bryllup. Det har vist seg å være langt mer omfattende enn de hadde tenkt. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør Vis mer

I vår gikk komiker Kristian Valen (45) ned på kne og fridde til kjæresten Karen Ånensen (35). Det gjorde han foran en fullsatt sal under premieren på sitt eget show «Åsted Valen» i Oslo.

- Karen Ånensen. Vil du være så snill å komme opp på scenen? spurte Kristian og fortsatte:

- Uten denne jenta hadde jeg aldri stått her i dag. Vil du gifte deg med meg?

- JA! svarte Karen til rungende jubel foran et stående publikum.

Knappe åtte måneder senere har paret enda ikke rukket å gi hverandre sine ja. Men om det blir noe tradisjonelt bryllup på de to, gjenstår å se.

FRIERI: Kristian Valen avsluttet showet «Åsted Valen» med å dra opp kjæresten Karen på scenen. Der fikk hun seg en overraskelse hun trolig ikke vil glemme med det første. Video: Jonas Scheie Hammer Vis mer

- Mye styr

Da Se og Hør møtte paret under høstens premiereshow på Wallmanns, kunne de avsløre at bryllupsplanleggingen hadde vist seg noe «kjedeligere» enn de hadde håpet på.

I stedet for stress og styr, er Valen og Ånensen klare på at de ønsker seg en stressfri bryllupsdag, noe som også kan medføre at bryllupet ikke blir av det mest tradisjonelle slaget.

- Vi hadde egentlig begynt å planlegge, og det var jo egentlig snakk om at vi skulle gifte oss først neste august. Men så er det så lenge til, vi er litt utålmodige og det er så mye styr med den planleggingen, sa Ånensen.

Som et resultat av et noe labert engasjement for bryllupsplanlegging, hintet paret om at de kanskje kan komme til å velge en helt annen form for bryllup, uten å ville røpe for mye av detaljene.

- Kanskje det ikke blir august likevel. Det kan skje ting, sa hun hemmelighetsfullt, hvorpå Valen skjøt inn:

- Hun er veldig spontan og jeg er med, jeg! Dessuten går det jo an å gjøre det flere ganger!

SLIK FRIDDE HAN: Skuespiller og komiker Vidar Magnussen overrasket de andre deltakerne da han gjestet «En kveld hos Kloppen» denne uka. Video: TV 2 Vis mer

At han ikke utelukker flere bryllup, har Valen også nevnt ved en tidligere anledning. Da Se og Hør møtte paret under Jan Thomas (52) og Jan Gunnar Solli (38) sin årlige Coachella-fest, kunne 45-åringen vedgå at det kan være bryllupet vil stå på en øde øy.

- Det blir nok lite og intimt, men jeg skal dra den helt ut og ta henne med på en eller annen øde øy og eventuelt gjøre det en gang til - med bare oss og et vennepar, eller noe sånt.

EKSOTISK BRYLLUP? Kristian Valen har tidligere sagt at han ikke utelukker å holde bryllupet på en øde øy. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
EKSOTISK BRYLLUP? Kristian Valen har tidligere sagt at han ikke utelukker å holde bryllupet på en øde øy. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

Selger huset

Hvorvidt bryllupet også blir fulgt opp med en familieforøkelse de nærmeste årene, er de noe tvetydige omkring. Paret vil ikke utelukke at de en dag vil ha barn, men understreker at de nå satser på å ta én ting av gangen.

- Nå har vi to bikkjer som er som en barnehage, så det holder enn så lenge, sa Valen.

Komikeren har de siste årene hatt fast tilhold i Los Angeles, hvor han også har hus. Nå planlegger han å selge villaen på USAs solkyst, ettersom paret ønsker å flytte til Spania sammen.

Til Se og Hør kunne de også avsløre at de leker med tanken om å jobbe sammen. Hvilke konkrete planer de har for et fremtidig samarbeid, ville de imidlertid ikke avsløre på dette tidspunktet.

DILEMMA: Tidligere Miss Universe Mona Grudt jobber i dag med bryllupsplanlegging profesjonelt. Men hvordan ville hun taklet pinlige skrekkscenarier i sitt eget bryllup? Slik svarer hun på våre bryllupsdilemmaer! Video: Mortein Eik/ Nicolai Aagaard Reporter: Gro Kristin Hære Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg fikk helt panikk