Shakira og Gerard Piqué:

- Hun er veldig sint

Het video av eksen med ny dame skal ha dukket opp i media.

UTROSKAPSRYKTER: For to måneder siden ble det kjent at Shakira og Gerard Piqué har gjort det slutt. Foto: Bryan R. Smith / AFP / NTB
UTROSKAPSRYKTER: For to måneder siden ble det kjent at Shakira og Gerard Piqué har gjort det slutt. Foto: Bryan R. Smith / AFP / NTB Vis mer
Publisert

I juni kom nyheten om at stjerneparet Shakira (45) og Gerard Piqué (35) hadde brutt med hverandre etter 12 år som kjærester.

Paret har sønnene Milan (9) og Sasha (7) sammen.

Årsaken til bruddet skal ha vært at Shakira tok Piqué på fersken med en annen kvinne. Dette førte til at popstjernen kastet fotballstjernen ut av deres felles hjem, skrev den spanske avisa El Periodico, gjengitt av svenske Expressen da.

Siden den gang skal Piqué ha levd «ungkarslivet» med mange sene kvelder på Barcelonas nattklubber med lagkameratene, mens utroskapsryktene rundt ham har florert.

Vis mer

Han skal blant annet ha sendt private meldinger til andre kvinner, inkludert den brasilianske modellen Suzy Cortez, også kjent som Miss BoomBum. 35-åringen skal også ha datet den 23 år gamle studenten Clara Chia Marti i flere måneder.

«Holdt tett om forholdet»

Nå poster spanske Socialite en video av det som angivelig skal være Piqué som står tett inntil, holder rundt og kysser Chia Marti, ifølge The Sun.

Nettstedet skriver at videoen og bilder av paret er tatt på festivalen Summerfest Cerdanya i Catalonia, og at Shakiras familie har sagt at hun er «veldig sint» over å se bilder av faren til sine to barn offentlig sammen med sin nye kjæreste.

Videre skriver Socialite, gjengitt av The Sun, at eksene hadde en avtale om å ikke bli sett i offentligheten med nye partnere før det hadde gått ett år etter bruddet. Bildene kommer til «å såre Shakira veldig» står det også.

SLUTT: Forholdet mellom Kim Kardashian og Pete Davidson skal være over, ifølge en rekke amerikanske medier. Video: Hulu, E-Entertainment, Instagram. Reporter: Håvard T-L Knutsen. Vis mer

Ifølge The Sun så jobber Chia Marti for Piqué på kontoret hans med å organisere events.

- De har holdt tett om forholdet, men alle rundt dem vet hva som skjer. Folk har hjulpet dem med å skjule romansen, og de har slettet Claras sosiale medier sånn at andre ikke kan finne bilder av henne. Dette gjør at kameratene hans tror at han faktisk er ganske seriøs angående å være sammen med henne, fortalte en venn av 23-åringen til nettstedet nylig.

Sist uke ble det også hevdet at den colombianske popstjernen og barna skal flytte fra Barcelona til fordel for Miami Beach, hvor store deler av hennes nærmeste familie bor.

Shakira og Piqué ble sammen i 2010 etter å ha møttes i forbindelse med fotball-VM i Sør-Afrika, hvor den spanske fotballspilleren ble verdensmester og Shakira fremførte den offisielle VM-låten «Waka Waka».

LES OGSÅ: Johanna Grønneberg Mesa skilles etter 14 år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer