Shakira og Gerard Piqué:

- Hun er veldig sint

Het video av eksen med ny dame skal ha dukket opp i media.

UTROSKAPSRYKTER: For to måneder siden ble det kjent at Shakira og Gerard Piqué har gjort det slutt. Foto: Bryan R. Smith / AFP / NTB
UTROSKAPSRYKTER: For to måneder siden ble det kjent at Shakira og Gerard Piqué har gjort det slutt. Foto: Bryan R. Smith / AFP / NTB Vis mer
Publisert

I juni kom nyheten om at stjerneparet Shakira (45) og Gerard Piqué (35) hadde brutt med hverandre etter 12 år som kjærester.

Paret har sønnene Milan (9) og Sasha (7) sammen.

Årsaken til bruddet skal ha vært at Shakira tok Piqué på fersken med en annen kvinne. Dette førte til at popstjernen kastet fotballstjernen ut av deres felles hjem, skrev den spanske avisa El Periodico, gjengitt av svenske Expressen da.

Siden den gang skal Piqué ha levd «ungkarslivet» med mange sene kvelder på Barcelonas nattklubber med lagkameratene, mens utroskapsryktene rundt ham har florert.

Han skal blant annet ha sendt private meldinger til andre kvinner, inkludert den brasilianske modellen Suzy Cortez, også kjent som Miss BoomBum. 35-åringen skal også ha datet den 23 år gamle studenten Clara Chia Marti i flere måneder.

«Holdt tett om forholdet»

Nå poster spanske Socialite en video av det som angivelig skal være Piqué som står tett inntil, holder rundt og kysser Chia Marti, ifølge The Sun.

Nettstedet skriver at videoen og bilder av paret er tatt på festivalen Summerfest Cerdanya i Catalonia, og at Shakiras familie har sagt at hun er «veldig sint» over å se bilder av faren til sine to barn offentlig sammen med sin nye kjæreste.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer