NY MANN: Lykken smiler til Anne-Kat. om dagen. Hun har det siste året hatt stor suksess med stand up-showet "Gift, men ingen fanatiker", og nå er hun nyforelsket i lydtekniker Trond Kjærlaug.
NY MANN: Lykken smiler til Anne-Kat. om dagen. Hun har det siste året hatt stor suksess med stand up-showet "Gift, men ingen fanatiker", og nå er hun nyforelsket i lydtekniker Trond Kjærlaug.Vis mer

- Hun er veldig forelsket

Anne-Kat. falt for ny mann kun seks måneder etter bruddet.

SEHER.NO: Det er i den nyeste utgaven av Se og Hør Weekend at det blir kjent at humordronningen Anne-Kat. Hærland (36) har blitt kjæreste med sin egen lydtekniker, Trond Kjørlaug (39).

Ifølge Se og Hør har blondinen funnet kjærligheten med Sogndal-mannen, som de siste årene har vært ansatt som lydtekniker i Stand Up Norge.

Det første profesjonelle samarbeidet med Anne-Kat. skal ha startet allerede da showet "Tatt av Vinen" var på turné i Tønsberg for tre år siden, men det skal først ha vært ved påsketider i år at forholdet mellom de to blomstret opp.

Selv om det forelskede paret ikke ønsker å uttale seg til Se og Hør, skal de to den siste tiden ikke ha lagt skjul på at de er kjærester.

- Anne-Kat. er vedlig forelsket, og de har tilbragt mye tid sammen, forteller en sentral kilde til bladet.

Det var i mars at det ble kjent at Anne-Kat. og journalistektemannen Espen Hauglid (32) skulle skilles, kun et og et halvt år etter at de to giftet seg med hverandre i all hemmelighet på en sydhavsøy i 2007. Den gangen bekreftet komikeren at de fremdeles var formelt gift, men at de hadde flyttet fra hverandre noen måneder tidligere.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767! 

LES OGSÅ: - Bryllupskaka var finere enn Espen!