BLONDINER: I juni-utgaven av brasilianske Vogue er det den amerikanske reality-baben Kim Kardashian som pryder forsiden med en Marilyn Monroe-inspirert fotoserie. Originalen til høyre. Foto: Faksimile Vogue / NTB Scanpix
BLONDINER: I juni-utgaven av brasilianske Vogue er det den amerikanske reality-baben Kim Kardashian som pryder forsiden med en Marilyn Monroe-inspirert fotoserie. Originalen til høyre. Foto: Faksimile Vogue / NTB ScanpixVis mer

- Hun er vår tids Marilyn

Kim Kardashian i sexy Monroe-inspirert fotoshoot.

SEOGHØR.NO: I mars overrasket reality-stjernen Kim Kardashian (34) med platineblonde lokker, og det var flere som kommenterte at ettbarnsmoren kunne minne om den avdøde Hollywood-legenden Marilyn Monroe.

Og denne uken ble det kjent at Kardashian faktisk har lekt seg med Marilyn Monroe-looken for åpent kamera.

Hun pryder nemlig juni-forsiden av brasilianske Vogue, og inne i magasinet er det flere sider med sexy bilder som kan minne om fotografier tatt på 50- og 60-tallet av Monroe.

Onsdag delte Vogue Brazil bilder fra fotoshooten på Instagram:

«Selfish»-aktuelle Kim har også dokumentert glimt fra shooten på sin Instagram-side:

Vogue Brasil

A video posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Til The Sunday Times har den italienske Givenchy-designeren Riccardo Tisci (40) tidligere sammenlignet Kardashian med sexsymbolet som døde i 1962:

- Jeg møtte henne første gang som kjæresten til en god venn. Jeg ønsket et øyeblikk med henne, for å prøve å forstå henne, og jeg ble forelsket med én gang. Hun er vår tids Marilyn Monroe; folk ser på henne som en dukke, men hun er faktisk både tøff og smart.

- Hun er kontroversiell

Kim Kardashians rapper-ektemann Kanye West (37) mener at ingen andre damer «er mer Marilyn Monroe» enn kona. Under et radiointervju i 2013, skriver amerikanske ELLE, ristet nemlig West på hodet over at den barmfagre Sports Illustrated-modellen Kate Upton (22) ble sammenlignet med Marilyn Monroe:

- Kate Upton er ikke Marilyn Monroe. Kim er Marilyn Monroe. Du vet det: Marilyn var kontroversiell, Kim er kontroversiell.

Men det tok ikke lang tid før Kardashians dager som blondine var over. Bare tre uker etter at hun viste fram sin platinablonde sveis, var hennes karakteristiske mørke lokker tilbake.

LES OGSÅ: Avviser at Kanye krevde å få Kim på Vogue-cover