Kim Kardashian West og Kanye West:

- Hun er utslitt

Ekteskapet mellom Kim Kardashian West og Kanye West skal fortsatt henge i en tynn tråd.

TRØBBEL I PARADIS: Til tross for at ekteskapet mellom Kim Kardashian West og Kanye West skal ha tatt seg opp, skal det fremdeles være alt annet enn uproblematisk. Her er paret avbildet under Oscar-festen i februar. Foto: Broadimage/ Shutterstock/ NTB
TRØBBEL I PARADIS: Til tross for at ekteskapet mellom Kim Kardashian West og Kanye West skal ha tatt seg opp, skal det fremdeles være alt annet enn uproblematisk. Her er paret avbildet under Oscar-festen i februar. Foto: Broadimage/ Shutterstock/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fansen har klødd seg lenge i hodet over ekteskapet mellom realitystjernen Kim Kardashian West (40) og rapperen Kanye West (43). Det siste halvåret har ektefellene bidratt til oppsiktsvekkende overskrifter i sladrepressen.

Ryktene om skilsmisse herjet lenge, men avtok etter at paret tilsynelatende forsøkte å redde ekteskapet. Blant annet skal de ha vært på flere romantiske dater sammen. Kanye overrasket dessuten Kim med en spesiell gave på 40-årsdagen hennes.

BRØT KONTAKTEN: De tidligere bestevenninnene Kim Kardashian West og Larsa Pippen sluttet plutselig å følge hverandre på sosiale medier. Nå forteller Pippen hvorfor. Video: Hollywood Raw Vis mer

Samtidig fyrte 40-åringen nylig opp under at alt ikke skal være like rosenrødt i ekteskapet med rapperen. Det gjorde hun gjennom kryptiske meldinger på Instagram.

- Utslitt

Forholdet later altså til å gå opp og ned for de to stjernene. En kilde nær Kim og Kanye røper at ekteparet fortsatt strever - som alle andre par, men at de forsøker å gjøre sitt beste, ifølge Entertainment Tonight.

- Kim er utslitt av hele tiden å prøve, men holder ekteskapsløftene i tankene når hun må ta relevante beslutninger. Kanye jobber med sin psykiske helse og mentale tilstand, forteller kilden, og legger til at familien og Kanye fremdeles holder kontakt, og at alle ønsker det beste for ekteparet og barna deres.

STREVER: Kim og Kanye har fremdeles utfordringer i ekteskapet, men prøver å gjøre sitt beste. Foto: New Media Images / SplashNews.com / NTB
STREVER: Kim og Kanye har fremdeles utfordringer i ekteskapet, men prøver å gjøre sitt beste. Foto: New Media Images / SplashNews.com / NTB Vis mer

Videre sier kilden til nettstedet at «Keeping Up with the Kardashians»-stjernen føler at ektemannen må jobbe med seg selv, før han kan engasjere seg i andres ve og vel.

- Kims familie støtter henne i alle valg hun måtte ta, men hun føler at det viktigste å være klar over før hun tar et valg, er å tenke på hva som er best for barna, henne selv, Kanye og resten av familien, og da i den rekkefølgen.

Brøt sammen

Ryktene om det turbulente forholdet satte virkelig fart da rapperen brøt sammen under et valgkampmøte i delstaten South Carolina i juli. Der avslørte 43-åringen at han og Kim hadde overveiet abort, da hun var gravid med datteren North (7).

«Jeg drepte nesten datteren min», sa Kanye fra scenen.

KLEINT: Da rettsaken om OJ Simpson pågikk, og Robert Kardashian var en av hans advokater, ble Kim Kardashian West tatt for å være farens elsker. Video: Netflix Vis mer

Kort tid senere gikk Kanye amok på Twitter. Der kalte han blant annet svigermoren, Kris Jenner (65), for «Kris Jong-un», med en tydelig referanse til Nord-Koreas øverste leder Kim Jong-un. I tillegg skrev 43-åringen at han ønsket seg skilsmisse fra Kim.

Kim har tidligere tatt bladet fra munnen og fortalt åpent om Wests utfordringer i sosiale medier, men hva som faktisk er ståa mellom stjerneparet akkurat nå - er altså ikke så lett å si.

LES OGSÅ: Reddet fra innbruddstyv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer